yanlış görünürde şarkı sözleri Gundogarken Ankara'dan Adil geldi,elde bir ayran tavasi,Adem Baba beni cok severmisDogrusu Neymis ??? Ankara'dan abim geldi,evde bir bayram havasi, annem babam beni cok severmis Bulutsuzluk Özlemi İsvicre'de yaşam bayram olmadi yaaa Dogrusu Neymis ??? Hicbir kere yaşam bayram olmadi ya da Teoman Gorumceler,borulcelerDogrusu Neymis ??? Gonulcelen,gonulcelen bir bankta kulesi ustund eveya bir pasta puresi ustunde Dogrusu Neymis ??? Bir bar taburesi ustunde Tarkan Sen uzumle gulum,incir yee Dogrusu Neymis ???Sen uzulme,gulum incinme Hulya Avsar Yasemin,derdin ne?? Dogrusu : Yar senin derdin ne? MFÖ Mustafaaaa,yagmur var İstanbul'daaa Dogrusu Neymis ???Bu sabah yagmur var İstanbul'da Levent Yuksel Dolmuslaar havalandiiii Dogrusu Neymis ???Son kuslaar havalandi Askin Nur Yengi Hayir anmiyorum Dogrusu Neymis ???Ay inanmiyorum Yasar Sonradan postacilar iser,yagmurlar bitince Dogrusu Neymis ???Daha Sonra postacilar ise,yagmurlar bitince Ya bu gece gel ya da delirecem Dogrusu Neymis ???Ya bu gece gel ya da gelir ecel Ferda Anil Yarkin Kiminle gittiysen orda kal usandim hatta he portakal Dogrusu Neymis ???Kiminle gittiysen orda kal,usandim hatta hep orda kal! Sibel Can Gideni bos ver!Gelene hos gel!Dinde baska caresi değil! Dogrusu Neymis ???Gideni bos ver,gelene hosgeldin'de,baska caresi değil OyaBora Kalk gidelim be sarayli,bakti fakat şeffaf kalayli Dogrusu Neymis ???Kalk gidelim be sarayli bak dikiz aynam kalayli Mirkelam Ulannn Kulaklarin cinlasin Dogrusu Neymis ???O lahza kulaklarin cinlasin Sezen Aksu Ensende esir kaldim Dogrusu Neymis ???Ben sende esir kaldim Yildiz Tilbe Hafize Abla,ask vurur insana Dogrusu Neymis ???Hafife alma,ask vurur insanayanlisanlasilansarkisozleri5c5624f8edfe0gifalt :hhh: Dp81 :hhh:yanlisanlasilansarkisozleri5c5624f8edfe0gifalt :hhh: Dp81 :hhh:yanlisanlasilansarkisozleri5c5624f8edfe0gifalt :hhh: Dp81 :hhh:yanlisanlasilansarkisozleri5c5624f8edfe0gifalt :hhh: Dp81 :hhh: özel baskı