Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalın - Ben Bugün (2009)

Yalın - Ben Bugün (2009)
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yalın Ben Bugün () yalın Yalın 2 yıl aradan sonradan Ben Bugünisimli yeni albümüyle 14 Mart'ta müzik marketlerdeki yerini alıyor Önceki albümü gibi Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanacak olan albümde sözü ve müziği Yalın'a ait 12 şarkı bulunuyor Bu defa Selim Öztürk yerine düzenleyen koltuğuna Alper Erinç'i oturtan Yalın, bilhassa Bit Pazarı, Ah Be Kardeşimgibi şarkılarında fark edilen değişen soundu, enerji doymuş ve esprili sözleriyle bu yazın konuşulacak isimlerinden olacağa benziyor Stüdyo çalışmaları 7 ay süren, Alper Erinç'in prodüktörlüğünü üstlendiği albümün resim çekimlerini Mehmet Turgut gerçekleştrdi Albüm müzik marketlerden önce AveaMüzik dijital müzik portalında satışa sunuldu Ben Bugünün şarkı listesi, Nezakettenve Bir Tek Sen Eksiksinşarkı sözleri, Editörün Yorumu, Yalın'ın yeni fotoğrafları yazının devamında Editörün Yorumu: İsmi çoğu kez değişen ve en son Bit Pazarıolarak açıklanan yepyeni Yalın albümü sonunda raflarda olacak, bir takım şarkılarda Yalın ciddi anlamda farklılaşmış bu da benim daha önce savunduğum Yalın'ın birazcık değişmesi lazım fakat fazla da yokteziyle birebir örtüşen bir şart olmuş Alaka çekmesi mümkün bir egzersiz 1549258345 1549258345 yalinbenbugun5c57ce6e2e15fyalinbenbugun5c57ce6e2e15fyalinbenbugun5c57ce6e2e15f Ben Bugünalbümü şarkı listesi: Nezaketten Bir Tek Sen Eksiksin Aşk İstiyoruz Ama Sen Bit Pazarı İki Kişi Uzaktan Dünyalı Başka Hayatların Kadını Ah Be Kardeşim Nerden Nereye Duyulurum Terazi  

858,505Konular
982,724Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt