teknolojiuzmani
FD Üye
Yalancı Tavuk Göğsü (Üstüne Kakao Serpip Lezzetini Artırabilirsiniz) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı un
- 125 gr tereyağı
- 1 paket vanilin
- 1 su bardağı şeker
- Kakao
Yalancı Tavuk Göğsü (Üstüne Kakao Serpip Lezzetini Artırabilirsiniz) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tereyağını tenceremize alıp eritelim, daha sonra bir bardak unu katıp kavuralım.
- Daha sonra bir litre sütü ek edip şekerimizi katıp karıştıralım.
- Kıvam alana kadar göz göz olana kadar karıştırmaya devam edelim.
- Daha sonra kare borcama döküp buzdolabına kaldıralım .
- Yaklaşık 4- 5 saat tutarsak daha lezzetli olur daha sonra üstüne kakao serpip servis edelim, afiyet olsun çok hafif bir tatlı oldu ????????????.