
Yalancı Profiterol Tarifi İçin Malzemeler
- 10adet milföy
- 6su b süt
- 1su b şeker
- 3yemek k un
- 3 yemek k nişasta
- 2 adet yumurta sarısı
- 1 paket kremşanti
- 1 paket vanilya
- Çikolatalı sos
Yalancı Profiterol Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle milföy hamurumuzu 4 e bölelim resimde olduğu gibi sonra yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine dizelim. Önceden ısıttığımız 180 derece fırında dikkatli pişirelim.
- Sonra kremamızı hazırlayalım tencereye krema ve vanilya hariç diğer malzemeleri karıştıralım ve koyulaşıncaya kadar pişirelim sonra ocağı kapatıp içine kremşanti ve vanilyayı ekleyip mikserle çırpalım, soğumaya bırakalım.
- Fırından çıkan milföyleri ortadan ikiye keselim borcama dizelim. Üzerine kremamızı dökelim dilerseniz arasına muz dizebilirsiniz.
- Diğer milföyleride üzerine kapatıp hazır çikolata sos hazırlayıp ılık olarak üzerine dökelim 3-4 saat buzdolabında bekletip sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun ????
Yalancı Profiterol Tarifi Fotoğraflı Yapılışı