
Yalancı Boşnak Mantısı Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket milföy hamuru
- 200 gram kıyma
- 1 tane soğan
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı tuz (İsteğe nazaran arttırılabilinir)
- 1 kase yoğurt
- 2 diş sarımsak
- Tereyağı(eritilmiş)
Yalancı Boşnak Mantısı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Merhabalar sizlere çok kolay bir tanım ile geldim ????.
- Birinci olarak iç harcımızı hazırlayalım. Bir bütün soğanı rendeleyelim ( isteğe nazaran küçük küçükte doğrayabilirsiniz) sırasıyla kıymamızı, karabiber, kırmızı toz biber ve tuzumuzu ek edip güzelce yoğuralım ve bir kenara alalım.
- Daha sonra milföy hamurunu dörde bölelim ve hazırladığımız iç harcımızdan koyup kapatalım.
- Tepsiye dizelim üzerine sıvı yağ sürüp 200 derecede üzeri kızarana kadar pişirelim.
- Üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağı ile servis edelim. Şimdiden herkese afiyet olsun ????.