Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yalan üzerine söylenmiş güzel sözler...

yalan üzerine söylenmiş güzel sözler...
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yalan üzerine söylenmiş güzel sözler yalan üzerine özlü sözler yalan sözleri üstüne sözler yalancılara söylenecek Abartma, dürüst insanların yalanıdır Maistre # Az yalan söylenemez, yalan söyleyen her yalanı söylerVICTOR HUGO # Doğru söylediğin süre kimse inanmayacak İşte, yalan söylemenin cezası budur Talmud # Gerçek, çizmelerini giyerken, yalan tüm dünyayı dolaşır Spurgeon # Günah işlemenin birçok araçları vardır, lakin yalan bunların hepsine uyan bir saptır Oliver Wendell Holmes # Hayır için söylenen yalan, fitne çıkaran ilk elden iyidir Hadisi Şerif # Hoşumuza giden yalanları avuç dolusu yutarız da, acı gerçekleri yudum yudum içeriz DIDEROT # İnanılmayacak şeylere inanıyorum çağırmak yalan söylemektir VOLTAIRE # Irk, yalan söylemek zorunda kaldıkları kimselerden nefret ederler Victor Hugo # Suçların en büyüğü yalan söylemektir Hadisi Şerif # Üç türlü yalan vardır: Basit yalan, kuyruklu yalan ve istatistik BENJAMIN DISRAELI # Yalanın dostu, gerçeğin de düşmanı çoktur De Girardin # Yalan, güven ve emniyeti, kolaylık ve itimadı değil eder ŞAFİİ # Yalan söylemeye kalkanın önce kendini inandırması gerekir GOETHE # Yalan söyleyen cümbür cemaat mutlaka nefsinin alçaklığını ortaya atmıştırCAHIZ # Yalan söyleyen, unutkan olmamalı Özdeyiş # Yalancı, Allah'a karşısında kafa tutan, lakin insanlardan korkan bir serseridir FRANCIS BACON # Yalana borçlu olduğumuz saadet, gerçek saadet gibidir HENRICH HEINE # Yalancının cezası, kendisine inanılmaması yok, onun kimseye inanmamasıdır BERNARD SHAW  

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt