Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yakıştırmış onaylamış

yakıştırmış onaylamış
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yakıştırmış onaylamış Osmantan Erkır eski eşi Şirin bayan ile Okan Bayülgen çifti hakkında neler dedi neler haberimizde BİRBİRLERİNE İNANILMAZ YAKIŞIYOR! 1548633110 1548633110 yakistirmisonaylamis5c4e441e887afyakistirmisonaylamis5c4e441e887af http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberosman11mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg OSMANTAN ERKIR'DAN 'ÇAPRAZ AŞK' İDDİASINA YANIT Eski eşi Şirin Ediger'in Okan Bayülgen ile evlenmesinin gerisinde Bayülgen'in ex sevgilisi Ayşe Özyılmazel ile görüntülenen meşhur yapımcı, intikam dedikodularını yalanladı 'Ayşe ile yeni tanıştık Daha önce onu tanımıyordum Aramızda yazıldığı gibi bir aşk ilişkisi değil Ne yazık ama bu buluşma hatalı anlaşıldı Bir ağız dalaşı programı hakkında Ayşe ile konuştuk' diyen Erkır, eski eşinin evliliğini de zarif sözcüklerle onayladı: Ben intikam gerisinde değilim Pek bir şey laf konusu bile olamaz Fazla cana yakın söylüyorum; Sevimli'le Okan birbirlerine harika yakışıyor Mutlu olmalarını diliyorum Çocukları da uğurlu olsun  

858,505Konular
982,717Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt