iltasyazilim
FD Üye
Yağsız Unsuz Çikolata Nemli Pasta Tarifi İçin Malzemeler
*250 bardak elma püresi (şekersiz)
*1, 5 bardak şeker
*4 yumurta
*1+ 14 bardak kakao
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 tatlı kaşığı kabartma tozu
*1 tatlı kaşığı toz kahve
*Vanilya
*250 gram damla çikolata
*Bardak ölçüsü 250 ml
Yağsız Unsuz Çikolata Nemli Pasta Tarifi Yapılışı Fırını 180 derece ısıtın Elma püresini ve şekeri karıştırın, yumurtaları ve vanilyayı ekleyin Kuru malzemeler elleyip karışıma yedirin En son damla çikolatayı ekleyip iyice karıştırın
2530 dk pişirin*Soğuduktan sonra buzdolabında bir gece bekletin ( orijinal tarifte, ama ben bekletmedim)
Pudra şekeri ve istediğiniz meyvelerle süsleyin dondurma ile servis edin Afiyet olsun
*250 bardak elma püresi (şekersiz)
*1, 5 bardak şeker
*4 yumurta
*1+ 14 bardak kakao
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 tatlı kaşığı kabartma tozu
*1 tatlı kaşığı toz kahve
*Vanilya
*250 gram damla çikolata
*Bardak ölçüsü 250 ml
Yağsız Unsuz Çikolata Nemli Pasta Tarifi Yapılışı Fırını 180 derece ısıtın Elma püresini ve şekeri karıştırın, yumurtaları ve vanilyayı ekleyin Kuru malzemeler elleyip karışıma yedirin En son damla çikolatayı ekleyip iyice karıştırın
2530 dk pişirin*Soğuduktan sonra buzdolabında bir gece bekletin ( orijinal tarifte, ama ben bekletmedim)
Pudra şekeri ve istediğiniz meyvelerle süsleyin dondurma ile servis edin Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.