iltasyazilim
FD Üye
Yağsız Şekersiz Yulaflı Portakallı Diyet Kek Tarifi İçin Malzemeler
*3 yumurta
*1 portakal kabuğu rendesi ve suyu
*1 su b yulaf
*1 yemek k kepekli un
*1 adet rendelenmiş havuç
*1 adet rendelenmiş elma
*1 yemek k kuş üzümü
*1 yemek k keten tohumu
*2 yemek k bal
*1 çay b dövülmüş ceviz
*1 tatlı k tarçın
*Yarım su b light süt
Yağsız Şekersiz Yulaflı Portakallı Diyet Kek Tarifi Yapılışı Yumurtanın beyazı ve sarısını ayırın Beyazını mikserle traş köpüğü kıvamına gelene dek çırpın Ters çevirince akmayacak Sarısına malzeme listesinde yazanların hepsini ekleyin karıştırın En son yumurta beyazını kaşık yardımıyla söndürmeden yedirin İster kaşıkla ister şekilli kalıpla yağlı kağıt serili tepsiye dizin Üzerine de ayrıca biraz dövülmüş ceviz veya badem serpin 180 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin Ben çok beğendim umarım siz de beğenirsiniz
*3 yumurta
*1 portakal kabuğu rendesi ve suyu
*1 su b yulaf
*1 yemek k kepekli un
*1 adet rendelenmiş havuç
*1 adet rendelenmiş elma
*1 yemek k kuş üzümü
*1 yemek k keten tohumu
*2 yemek k bal
*1 çay b dövülmüş ceviz
*1 tatlı k tarçın
*Yarım su b light süt
Yağsız Şekersiz Yulaflı Portakallı Diyet Kek Tarifi Yapılışı Yumurtanın beyazı ve sarısını ayırın Beyazını mikserle traş köpüğü kıvamına gelene dek çırpın Ters çevirince akmayacak Sarısına malzeme listesinde yazanların hepsini ekleyin karıştırın En son yumurta beyazını kaşık yardımıyla söndürmeden yedirin İster kaşıkla ister şekilli kalıpla yağlı kağıt serili tepsiye dizin Üzerine de ayrıca biraz dövülmüş ceviz veya badem serpin 180 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin Ben çok beğendim umarım siz de beğenirsiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.