Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yağmur artık terk etti beni, bu şehri

Yağmur artık terk etti beni, bu şehri
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yağmur bundan böyle terk etti beni, bu şehri Yağmur yağıyor Bilirsin ben yağmuru fazla severim Seni sevdiğim gibi fazla Lakin yağmur, içinde sen olunca oluyor Sen hayallerimi, duygularımı, dünyamı oluşturunca bu yağmurun, şu iki gözümün bir anlamı kalıyor Yahut dünya dönüyormuş, ben görüyormuşum banane Sen olmayınca, seni hissetmeyince hücrelerimde kalmıyor bir anlamı yaşamanın Yaşamak bile senle güzel çünkü, benim dünyam da Derhal yağmur yağıyor Nasıl derler bardaktan boşalırcasına yapıyor Biri sözde bütün pişmanlıkları, bütün keşkeleri, özlemleri ve hissettiği bu yoğun sevgisi yüzünden hıçkıra hıçkıra ağlıyor Birileri ağlarken sen geliyorsun aklıma Bu yağmur damlaları senin güya Sen benden uzaktan, bir köşeye sığınıp ağlıyorsun gibi Matem, gözyaşı dökmek yakışmaz sana Gözlerin acır, daha ötesi yüreğindeki bütünlük bozulur, paramparça olursun Ağıt iki gözüm Zamanı fazla geçirdik şayet vaktinden ama sen gene de ağıt Çünkü ben sana kıyamam Bu yürek, o yeşilliklerin buğulandığını, hüzünlendiğini görürse dayanamaz Kırılır, dağılır, bin parçaya bölünür Belki dayanamaz,ölür Çünkü, bu yürek seni fazla sevdi Senin bildiğinden, gördüğünden çok lakin fazla daha artı 1549053 1549053 yagmurartikterkettibenibusehri5c552d6ad7281yagmurartikterkettibenibusehri5c552d6ad7281 http:img20imageshackusimg20289362894789iv7 Bunun içindir fakat, ağıt! Yağmur yağıyor fakat sert, hırçın duygularla Şimşekler çaktırıyor içinde Sesleri yükseliyor Ben korkuyorum Şimşekten, can çekişirmişcesine bağıran şu gökyüzünden fazla korkuyorum Fakat yalnızım Korktuğum, ağladığım, yaşantımın bütün ortasında duran seni benden aldıkları, seni gittiğin için Ve işte tam bu sıralarda bir yıldırım düşüyor önüme Ben korkuyorum Çünkü sen, her anımda beni varolmaya yeminler edip gerisinde yanımda olacağın sözlerinden sonra, olmadığını bu seslerle başbaşa yapayalnız kaldığımı görmek, yokluğuna hiç dayanamayacak bir durumdayken alışmaya amaçlamak, olması gerektiğinden fazla daha fazla korkutuyor beni Bu korkularda yanımdasın sanmıştım Lakin hakiki buymuş, ben bir mayın tarlasında tek başındaymışım Yağmur duruyor Fakat ben sen gittikten, sen bittikten sonradan hiç durmadım Daima koştum, varabileceğim gidebileceğim en uzaktan yere Ne yollar görmüş olsam da, ben hala yakınım sana Dokunsam değecekmişim gibi Dokunsan değecekmişsin gibi Lakin dokunma, yapma! Beni o yağmurlarda ağladım için de suçlama Sen öğrettin bana ağlamayı ve sonrasında kendi gözyaşlarını kendin silebilmeyi Kimin için, ne için ağlamış olsan da Bu yüzden hakkın değil beni suçlamaya Ben sana ağlatmayı öğretmediğim için çıkabiliyor ağzımdan bu kelime 1549053 1549053 yagmurartikterkettibenibusehri5c552d6b95f61yagmurartikterkettibenibusehri5c552d6b95f61 http:img20imageshackusimg206769zuzu65mk5 Matem! Sana öğrettiğim tek şey , sevmekti Doyasıya, hiç bitiremediğim, her zaman devam etmesini istediğim bir sevginin sende olmasını,onu kollayabilmeni öğrettim sana Acilen baktığımda geriye sen sevmeyi öğrenmişsinde koruyamamışsın be gözüm Başaramamışsın Canın sağ olsun Yağmur bundan böyle terk etti beni, bu şehri Bizden fazla uzağa öbür düşlere gitti Bana bıraktığı tek şey, her gün daha da artan, daha da yükselen seslerdi kulağımdaki Ve sanırım bundan böyle canımı yakan tek şey onlardı Anladınmı Benim herşeyim Anladınmı uğruna öleceğime söz verdiğim Anladınmı nasıl seviyorum seni? Anlamadın Anlamayacaksın Bir gün göreceğim yeniden bu yağmurları Bir yıldırım düşecek ola ki tekrardan önüme Onlardan, her şeyden önce gitmiş de , bırakmış da olsan bir hayatı geri de son defa bilmeni isterim Son kez bunu benim ağzımdan duyman isterim Kulaklarını, gözlerini iyi aç bir daha benden duyamayacaksın çünkü Vakit ilerlese de eylüllere içten ben her gelecek, her geçmiş ve hemen yaşadığım eylül de bağıracağım gökyüzüne: Ben Seni Fazla Sevdim Seviyorum Seveceğim Ne yazsam ne söylesem yinede anlatamaz bendeki degerini! Ne yapsam sevgimi göstermeye az kazanç Seninle yasamak icin ihtiyacim olan Nefesim, Seni hoşuna gitmek icin ihtiyacim olan Kalbim, Hayatin tüm güzelliklerini Seninlegörebilmek icin ihtiyacim olan gözlerim Sen benim Tadim, Tuzum, Hayatimin anlami, Umudum Kisacasi HerbiŞeyimsin ! Ötesi değil bunun MucizeM! Iyiki Varsin! ''belki'' dünyasında ''keşke'' kokan havayı solurken ''iyi ki'' dediğim tek nefesimsin ​  

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt