Yağ Yaktıran Yiyecekler hangi yiyecekler yağ yaktırır,yağ yakımını hızlandıran gıdalar,yağ yaktıran yiyecekler hangileri,yağ yaktıran dere,yağ yaktıran içecekler,yağ yaktıran besinler nelerdir,yağ yakımını hızlandırma 37784 37784 yagyaktiranyiyecekler5c503d9d8c78eyagyaktiranyiyecekler5c503d9d8c78e 413 555 yagyakanbesinler7jpg37784 Yağ Yaktıran Yiyecekler yagyakanbesinler7jpg37784 Yağ Yaktıran Yiyecekler Fazla yemek yiyor olabilirsiniz, eksik yiyor fakat yanlış besleniyor olabilirsiniz, yaptığınız gıda hataları yüzünden vücudunuzun işini zorlaştırıyor olabilirsiniz Yağ yaktıran gıdalar!İç Hastalıkları Uzmanı Dr Ayça Kaya, zayıflamaya karar verdikten sonradan mutfağınızdan beceriksiz etmemeniz gereken besinlere dikkat çekiyor İşte size Dr Ayça Kaya'nın yağ yaktıran ve uzun sure tok tutan gıdalar ile birlikte önerileri… YAĞ YAKTIRAN GIDALAR: Yeşil Çay Yapılan incelemeler gösteriyor ki uyumlu olarak yeşil dere içenler, içmeyenlere kadar % 45 daha yavaş kilo alıyor Yeşil akarsu deneklerin iştahını kesme konusunda fazla başarılı olmasada yağ yakımını ve kilo almayı bariz bir biçimde yavaşlatıyor İşte bu yüzden her gün minimum 1 fincan yeşil çay tüketilmelidir Kırmızı biber Acı sevenler sevmeyenlere gore daha uğurlu çünkü kırmızı biberin içindeki Capsaicin maddesi metabolizmayı hızlandırıyor, ceset ısısını yükselterek enerji harcamaya niçin oluyor Eğer midede bir sorun yahut yemeklere muhtemel olduğu kadar kırmızı biber eklenmelidir C vitamini: öncelikle kivi C vitamininin yağ afet metabolizmasını hızlandırdığı bilimsel araştırmalarla kanıtlandı O Kadar çok hayvan ve bitki kendi C vitaminlerini sentezleyebilirken insanlar bu vitamini dıştan almak zorundadır Bir avuç para verilerek eczanelerden gıda desteği ilaçları alınmasına gerek değil C vitamini besinlerden alınmalıdır Kivi C vitamin bakımından en varlıklı gıdadır 100 gram kivide 400 miligrama değin C vitamin bulunuyor Kivi, turunçgillerden 46 kat, elmadan ise 4050 kat daha pozitif C vitamini içeriyor Erişkin bir insanın günlük C vitamini ihtiyacı 60 miligram olduğu düşünüldüğünde, bir adet kivi bu ihtiyacı rahatlıkla karşılıyor Yağsiz yoğurt Günde üç öğün yenen yağsız yoğurt, vücudun seri bir şekilde yağ yakmasına muavin olur İçeriğindeki yüksek kalsiyum ve protein doğru bilhassa bel çevresi ve göbek yağlarının erimesinde sık tüketenler için ciddi avantajlar sağlıyor Yoğurt yemeyenlerin bilhassa bel bölgeleri daha basit yağlanıyor Hem yoğurdun içeriğindeki yüksek kalsiyum ve protein kiloların dinç bir şekilde verilmesini sağlıyor Su Hayatın kaynağı olan su, oksijenden sonradan en kayda değer ihtiyacımız İnsan yemek yemek yemeden haftalarca yaşayabilir, ama susuz ama birkaç gün yaşayabilir Vücudun yüzde 65'i, kanın yüzde 92'si, id kemiklerin yüzde 22'si, beynin ve kasların yüzde 75'i sudan oluşuyor Hücrelerin hayati faaliyetleri, karoser fonksiyonlarının yerine getirilmesi vücudun su dengesinin korunmasıyla olası Dolaşımı hızlandıran su, yağ yakımını da kolaylaştırıyor Bu yüzden, zayıflama sürecinde günde en düşük 2,5 litre su içmeyi unutmayın