
Yağ Yaktıran Ödem Attıran Ananas Kabuğu Çayı Tanımı İçin Gereçler
- 1/4 (çeyrek) ananas
- 1 yeşil elma
- Yarım limon
- 2 litre su
- 8 adet karanfil
- 1 çubuk tarçın
- 2 tutam kurutulmuş kiraz sapı
- 2 adet poşet yeşil çay
- Yarım çay kaşığı zerdeçal
Yağ Yaktıran Ödem Attıran Ananas Kabuğu Çayı Tanımı Yapılışı
- Büyün meyveleri yeterlice yıkayın doğrayın çelik tencereye ek edin.
- Karanfil çubuk tarçın ve kiraz saplarını yıkayın meyvelerin üzerine ek edin.
- Üzerine suyu dökün tencereyi ocak üzerine alın kaynatın kısık ateşte 5 dk kaynatın.
- Çayı ocak üzerinden alın yeşil çay ve zerdeçalı katın 1-2 dk dinlendirin.
Tadı şekersiz bal eği yapabilirsiniz.