Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yağ Çekmeyen Pamuk Pişi

Yağ Çekmeyen Pamuk Pişi
0
61

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
yag-cekmeyen-pamuk-pisi.jpg

Yağ Çekmeyen Pamuk Pişi Tanımı İçin Gereçler

  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 su bardağı ılık süt
  • 2 tatlı kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım paket yaş maya (ve ya 1 paket toz maya )
  • 5 su bardağı kadar un (kontrollü ekleyin yumuşak ele hafif yapışan bir hamur olacak )
Kızartmak için :
  • Sıvı yağ

Yağ Çekmeyen Pamuk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Karıştırma kabına suyu, sütü, şekeri ,tuzu ve mayayı koyup güzelce karıştıralım.
  2. Unu denetimli bir biçimde ekleyerek yumuşak hafif ele yapışan bir hamur yapalım ve üzerini örtüp mayalanmaya bırakalım.
  3. Mayalanan hamurumuzun havasını alıp mandalina büyüklüğünde bezeler yapalım.
  4. Bezeleri unladığımız tezgaha koyup üzerini hafif bastıralım.
  5. Üzerlerine pak bir bez örtelim ve 20 dk kadar tekrardan mayalandıralım.
  6. Mayalanan bezelerin ortalarına oklava yardımıyla bir delik açalım ve elimizle genişletelim.
  7. Tavaya gereğince sıvı yağ koyup ısıtalım.
  8. Isınan yağda pişilerimizi önlü artlı güzelce pişirelim. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ???? ????????.
Yağ Çekmeyen Pamuk Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt