Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yabancılar tarafından türklere sorulan sorular

yabancılar tarafından türklere sorulan sorular
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yabancılar kadar türklere sorulan sorular sizin ülkede kızlar okuyabiliyor mu? değil ben türkiyede okuyabilen ilk türk kızıyım! sizde umumi tuvalet yok mu? doymuş var, niye ki? o zaman niye hep duvarlara işiyorsunuz yok canım bunu da nereden çıkardın e iyi de bütün duvarlara buraya işeme yazmışsınız evlerinizde elektrik var mı? hayır, televizyonu mum ışığında izliyoz malesef 2003 sydney her dort kisiden nerdeyse ikisinin hatta ucunun ortak sorusu sizin ulkede 4 tane kariniz olabiliyormus bu dogru dimi? evet dogru, bu niyegarip geliyorki size ne dek olağan aslinda neredensin? türkiye usame bin ladin turkiye'de saklanıyormuş, içten mu? hayır amerika'da şimdi beni birazcık önce aradı yengenle berabermiş sizde niye beyzbol değil? sizde de uc top bilardo değil naber? siz orda deveye mi biniyosunuz? evet türkiye de herkes deveye biner deve taksileri falan vardır deve yararlanma ehliyeti edinmek için de 18 yaşında elde etmek gerekir ben 18 yaşına girince babam bana deve alcak alman: türkiye'de itfaiyeci var mı? türk: hayır dev battaniyeler var onlardan örtüyoruz biz yanan binalara ormanlara paris'te bir isveçli ile geçen diyalog nerelisin? türküm hayır diilsin neden diilmişim? çünkü türkler sarışın, uzun boylu ve mavi gözlü olurlar nerden kapıldın bu fikre? hasan diye bir türkle tanıştım, o sarışın, mavi gözlü ve uzun boyluydu aferin ya siz kiz cocuklarini gomuyorsunuz deil mi hı hı ben toprakta yetistim kok vermem uzun surdu aa siz turk musunuz? evet sizin ulkenizde gece sokaga cikan insani kesiyorlarmis dogru mu? senin gibi lavuksa keserler dogru ingiliz hatun: inanamıyorum! sabah kahvaltısında hem zeytin hemde kızarmıs sucukmu yiyeceksin? nasıl oluyorda yiyebiliyorsun bunları hemde büyük bir istahla? ben: peki ya sen; sabah kahvaltısında yagda pismis yumurtanın yanında, nasıl haslanmıs fasulye yiyebiliyorsun? sen turksun dimi? evet ben turkum olmaz sen turke benzemiyorsun bana turk tipini bi betimleme etsene fırına attım olmadı, kaynattım tekrar olmadı annene sorar mısın, sizin orda (türkiye'de) karpuzu nasıl pişiriyorlar? anneme sormama lüzum yok bayan, tüm türkler bilir bunu tavada kızartacaksın! bundan türkiye'de de var mı? (matkabı göstererek) hayır, biz başka şey kullanıyoruz delmek için ne kullanıyorsunuz? nerdensin? turkiye aa bende biliyorum orayi, afrikada nijeryanin altinda degil mi?? yokk ustunde gecen hafta tasindik sizin ülkede maşallah diye bi kamyon şirketi mi var? yoo neden her gelen türk arabasında maşallah yazıoda siz muslumanlarin simdi 4 tane mi karisi oluyo? evet ne guzel di mi olur mu oyle sey ya nasil yani simdi sen benimle evleniyosun, sonradan bir baskasiyla sonradan bi daha sonradan bi daha yok uc alana bir ücretsiz veriyolar ucuza geliyo ay siz kadinlari satiyo musunuz bi de? valla örneğin sen minimum uc inek edersin aa sacmalama ya oyle sey mi olur ne dek sacmalik, bidi bidi vidi vidi değil vazgectim, en fazla iki inek edersin o niye? cok konusuyosun sizde kitap var mi? ne gibi? yani okulda diyorum, kitaplariniz var mi? nereden ogreniyorsunuz bilgileri? valla kitap değil, hocalar ezberlerinden anlatiyorlar zaten hocaya bi sey olursa biz de okulu birakiyoruz alıntıdır  

858,505Konular
982,678Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt