Ya GeL Her Gece RüyaLarıma, Ya Da AL Beni SevgiLİm Bir An Önce Yanına 1549070612 1549070612 yagelhergeceruyalarimayadaalbenisevgilimbiranonceyanina5c54f118956ebyagelhergeceruyalarimayadaalbenisevgilimbiranonceyanina5c54f118956eb http:img246imageshackusimg2461007x1ppa1wkp7ocvunexv8gmuinw3gif YA GEL HER GECE RÜYALARIMA, YA DA AL BENİ SEVGİLİM BİR AN ÖNCE YANINA Sensiz bir gün daha geçti ömrümden sevgilim Sensiz bir gün daha Bu gece her geceden daha da bir siyah adeta Bu gece yokluğun daha da üşüttü bedenimi Ve bu gece daha da çok kahırlandı öksüz ve yetim kalan yüreğim Ne sigaralar tükendi bu gece, Ne de yüreğime ektiğim hasretin Ölümün gölgesi düşmüştü bir defa üstüne Kaçmak ölümden ne beyhude Bir bana gelişinle güldürdüğün yüzüm, bir de bana gelirken yaptığın kaza da ölüşünle soldurduğun yüzüm Mıh gibi aklımda hala Son gelişinde görememiştim seni, Kazadan haberim yoktu, olduğunda da zaten Hayatla son sözleşmeni yapmış ve gözlerini yummuştun çoktan Suretini göremedim son kere, Sarılamadım da, kokunu içime çekemedim bu kez Ah sevgilim yanımda olsaydın da; Tekrar o gülen gözlerinle baksaydın gözlerimin en derinliklerine Aşkımdiyerek söze başlayıp, Seni seviyorumile bitirseydin Ellerimi ellerinle dolsursaydın, Susuzluktan çatlamış olan dudaklarımı, tatlı buselerinle ıslatsaydın Yıldızları saymak için yeniden yarış yapsaydık da, En büyük olanları birbirimize armağan etseydik Bulutların oluşturduğu şekilleri birleştirip, Hayallerimizden bahsetseydik Ah sevgilim şarkılar söylerdin ya, Yine kulağıma fısıltılarla şarkılar söyleseydin Hayatta olsaydın da bunları yapmasaydın bana, Tekrar yeterdi inan Fakat yoksun işte hayatta, mahrum Ve geri dönmeyeceksin bu dönülmez yoldan be sevgilim Hani defalarca benimle olacaktın, Hiç gitmeyecektin, finallerin bitince evlenecektik Ne oldu, tümü yalan olup rüzgarlar eşliğinde yaprak misali savruldu Kavgalarımızı bile özler oldum bundan böyle Hani kırmadan, lakin tatlı olanlarından olan kavgalarımızı Ayrılsaydık da yine sesini duysaydım, Özel numaralar arkasında her özledikçe seni Yıllar daha sonra bile olsa, suretini göreceğim umutla yaşasaydım Bilmediğim yerlerde de olsan, kalbinin attığını bilseydim Bu da yeterdi bana inan Ama kahretsin oysa öldün işte, öldün Ne sesini duyacağım, ne suretini göreceğim, Ne de yaşadığını bileceğim artık Şuan halimi bir görsen sevgili, Ağlamamak için yumruğumu sıkıyorum Boğazımda yumruklar oluşuyor da nefes alamıyorum Sensiz her yemek yemek yiyişlerimde, Ağlamaktan lokmalar boğazıma düğümleniyor Dün rüyamda gördüm seni Yanımdaydın, bana bakıyordun Ben ise sana arkamı dönüyor, konuşmuyordum Sonra sana kızıp; Beni niye bıraktın, hadi beni düşünmedin Yüreğimi niye öksüz ve babasız bıraktın? Senden korku ediyorumdedim gözümün akıcı yaşıyla Sen ise, gözyaşımı sildin bütün tutarlılığınla Ben seni bırakmadım, daima yanındaydımdedin ve Anlıma iri bir buse kondurdun Sanki yanımdaydın, hissediyordum seni Hissediyordum nefesini Ellerini dudaklarımda gezdirdiğin lahza işte ben orda bittim Ölmedin dimi şaka yaptın, Hadi şaka yaptımda geri döndüm, daha bırakmayacağım de Lanet olsun susma, boynunu bükme Fazla özledim seni, hepsi şakaydı de ne olursundedim, Dudağına her kondurduğum buselerle ve gözyaşlarımın adedince Sabahleyin kalktığımda gözümden yaş süzülüyordu, Yatağımın ucunda olan senin aldığın çerçevedeki ikimizin resmi vardı O resme ne vakit baksam o an fakat ortam kazanç gözüme Ne zaman bunalsam seni arıyorum ilk, Lakin vaktiyle olduğu gibi telefonu açıp,ağlama bebeğimdemiyorsun Bu daha da zoruma gidiyor Olmuyor yapamıyorum, Acını değil edemiyorum, sensizliği kendime yediremediğim gibi Kendimi bir başkasıyla düşünemiyorum Ya gel her gece rüyalarıma, veya al beni sevgilim bir an önce yanına Bu ayrılık bundan böyle tak etti canıma BAHAR NE YEŞİL YAPRAK,NEDE BEYAZ ÇİÇEKMİŞ BAHAR KIŞ ORTASINDA SEVGİLİYE SARILIP ÖPMEKMİŞ