Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Xiaomi’den MSA durduruldu hatası için çözüm

Xiaomi’den MSA durduruldu hatası için çözüm
0
106

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
msa-durduruldu-hatası-2-SDN-cover.jpg

Xiaomi kullanıcıları can sıkıcı bir sorunla karşılaştı. MSA durduruldu hatası ile karşılaşan kullanıcılar çözüm yolu araştırıyor. Peki bu hatanın çözümü ne?

Bugün ortaya çıkan Android System WebView hatası ile bağlantılı olan MSA durduruldu hatasının sadece Xiaomi kullanıcılarını etkilediği belirtildi.

MSA durduruldu hatası çözümü ne?

Gelen son bilgilere göre Xiaomi akıllı telefonların MIUI System Ads. (MSA) yani reklam hizmetleri uygulamasının çöktüğü belirtiliyor. Telefonunu kullanamayan kullanıcılar MSA durduruldu hatası ile karşılaşıyor. İşte hatanın çözümü:
msa-durduruldu-hatası.jpg
Adım 1: Google Play Store uygulamasını açın.

Adım 2: Android System WebView uygulamasını aratın ve güncelleyin.

Adım 3: Ayarlar > Şifreler ve Güvenlik > Yetkilendirme ve Geri Alma menüsüne gidin.

Adım 4: Burada MSA açıksa kapalı konuma, kapalı ise açık konuma getirin.

Xiaomi tarafından açıklanan ikinci çözümü

Adım 1: Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları Yönet menüsünü açın.

Adım 2: WebView uygulamasını bulun ve üzerine tıklayın.

Adım 3: Android System WebView uygulamasının tüm verilerini temizleyin ve telefondan kaldırın.

Bu sorun ve çözümle ilgili Xiaomi tarafından resmi olarak açıklanan yöntem şu an için bilinen tek çözüm.

Similar threads

MSA yani MIUI System Ads Xiaomi’nin sistem içi reklam hizmetidir. MIUI arayüzünü kullanan tüm Xiaomi akıllı telefonlarda bu hizmet gördüğünüz reklamları düzenler. Ancak son zamanlarda, özellikle Redmi Note 9 kullanıcılarında ‘MSA Durduruldu’ hatası görülmeye ve başta Google hizmetlerine ait...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Xiaomi Neden MIUI Üzerinden Reklam Koymaktadır? Xiaomi, 2018’de kullanıcı arayüzüne reklam gönderme kararı almıştır. Şirket, reklamlar için geliştirdiği sistemin adını MSA olarak belirledi. MSA sözcüğünün açılımı ‘MIUI System Ads’ şeklindedir. Xiaomi’nin almış olduğu bu reklam gönderme kararının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
MIUI sistem başlatıcı nedir? Bu uygulama, cihazınızı davetsiz tehditlerden, güvenlik açıklarından vb. korumanıza yardımcı olabilecek çeşitli özellikler içerir. MIUI System Launcher, Kararlı ve Alfa sürümleriyle birlikte gelir. Özelleştirilebilir bir ana ekrana, widget'lara ve üzerinde kullanılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Dün geceden bu yana Android kullanıcıları, uygulamaların çökmesi gibi problemlerle karşılaşmaya başladı. Yaklaşık yedi saattir devam eden sıkıntıların akabinde Google nihayet konuya el attı. Hatanın kaynağı araştırıldı ve kısa sürede giderildi. Google’dan gelen geri bildirimlere göre problemin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Eğer bir Android kullanıcısıysanız ”Facebook uygulaması çalışmayı durdurdu” şeklinde bir hata ile karşılaşmanız kuvvetle muhtemeldir. Bu durum sadece bir uygulama özelinde olmadığı için genellikle Android işletim sisteminden kaynaklanmaktadır. Ancak yaşandığı zaman kullanıcıların canını bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
205
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt