Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar winning eleven 9 a başlayalı 4 ay rahat oldu ama birkaç gündür oyuna giriyorum takım seçiyorum vs vs kadro ve taktak yapılacak yere gelince oyun ve p donuyor pcye reset atmak zorunda kalıyorum böyle bur sorunu yaşayıp düzeltenler yazsın lütfen
ewt arkadaşlar buyrun
Winning Eleven 8 Türkce | 260 MB
? Sistem gereksinimleri: 800 MHz CPU, 128 MB RAM, Windows 98, Me, 2000, XP
? Oyun dili Türkce'dir
? Oyun kücültüldügü icin spiker yoktur
http:rapidsharecomfiles11587957en8part1rar...
FiFA 2008 De nasıl Hareket yapılır?
Uzun süreli training çalismalarimin ürünü olan bu tutoriali, oyuna bir nebze daha renk katmak isteyen sizler için tamamlamis bulunuyorum
Öncelikle hareketleri düz yaziyla anlatmanin zor olacagýný düsündügümden tutoriali videolu yapmanin...
KONAMI’nin özellikle Türkiye’deki oyuncular için adeta efsane denebilecek serisi PES, bu yıl gerçekleştirdiği isim değişikliğiyle yepyeni bir döneme girmeyi hedefliyordu. eFootball 2022 adıyla seriyi bir adım öteye taşımayı hedefleyen KONAMI, bir fiyaskoyla karşımıza çıktı.
Sadece bir gün...
arkadaşlar santradan sonra rakip kalenin yönü sağda olması gerekiyor BaKın Shifte Basılı tutup (Bu söyleyeceğim hareketi hızlı yapın) önce ileri sonra geri yine ileri sonra yine geri yapın ama çapraz gitmeyin bi de Hareketi yaptıktan sonra ileri ye basılı tutun Yoksa hareketi yapar ama geri ye...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.