Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows XP'ye sürpriz güncelleme!

Windows XP'ye sürpriz güncelleme!
0
140

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Yeni ortaya çıkan bir fidye yazılımının dünya çapında birçok firmayı tehdit etmesi üzerine Microsoft, beklenmedik bir şey yaptı ve Windows XP için bir güvenlik yaması yayınladı Windows XP'nin destek süresi yaklaşık üç sene önce sona ermişti
WannaCry şu an düzinelerce firma için ciddi bir sorun haline gelmiş durumda Zararlı, halen birçok ofiste kullanılan Windows XP'deki bir açığı kullanıyor Microsoft, XP için güvenlik yaması sunmayı Nisan 2019'te sona erdirmişti ancak yüklü miktarlarda para ödemeyi kabul eden firmalar için özel yamalar hazırlayabiliyordu WannaCry saldırısı o kadar büyük bir sıkıntıya yol açtı ki firma, harekete geçme kararı aldı ve Windows XP için bir güvenlik güncellemesi yayınladı
WannaCry zararlısı, kullandığımız işletim sistemini ve yazılımları güncel tutmanın çok önemli olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi
Önceki HaberHTC U 11'in Ses Kayıt Yeteneklerini Gösteren Video! *

Similar threads

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız MICROSOFT WINDOWS 98'E DESTEK HİZMETİ VERMEYECEK, XP'YE GEÇİN Windows 98 sayfası kapandı Windows 98 rafa kalkıyor DÜNYA bilişim devi Microsoft, Windows 98 işletim sistemine verdiği desteği geri çekeceğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Windows XP'ye bir darbe de Firefox'tan Umit Oncel Bir zamanların en buyuğu XP yalnız kalıyor: Microsoft'tan sonra Firefox da XP'ye sırt cevirdi XP yalnız kalmaya başladı Windows XP artık iyiden iyiye emeklilik surecine girdi Microsoft zaten coktan XP ile ilgili planlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Windows XP'ye bir darbe de Firefox'tan Ümit Öncel Bir zamanların en büyüğü XP yalnız kalıyor: Microsoft'tan sonradan Firefox da XP'ye sırt çevirdi XP yalnız kalmaya başladı Windows XP bundan böyle iyiden iyiye emeklilik sürecine girdi Microsoft zaten şimdiden XP ile ilgili planlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Microsoft Windows XP'den desteğini kesiyor Ama Google'dan sonra bir dev daha, XP'ye sahip çıkıyor! Microsoft'un, Windows XP'ye Nisan ayında desteğini bitireceğini açıklaması, XP kullanan çok sayıda insanı endişelendiriyor Microsoft'un ürettiği en sorunsuzişletim sistemi olarak kabul edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Microsoft Windows XP'den desteğini kesiyor Ama Google'dan sonra bir dev daha, XP'ye sahip çıkıyor! Microsoft'un, Windows XP'ye Nisan ayında desteğini bitireceğini açıklaması, XP kullanan çok sayıda insanı endişelendiriyor Microsoft'un ürettiği en sorunsuzişletim sistemi olarak kabul edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt