Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows Ve Ofis Lisanlama Programı

Zeberus

Yönetici
Kurucu
Etkileşim
4,342
F-D Coin
36,498
Windows Ve Ofis Lisanlama Programı İndir Forumdaşlara Özel

Similar threads

Görüntü İşleme ve Open Cv Nedir? Manzara işleme, bilgisayar ortamında bulunan resimlerin, isteğe uygun bir şekilde düzenlenmesi işlemidir Görüş işleme var olan fotoğraf üzerinde gerçekleştirilmektedir Görüntü İşlemenin Amacı: Görüş işlemedeki esas gaye, resmi istenilen efektlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
İşletim sistemi, bilgisayar donanımının ilk elden denetimi ve yönetiminden, esas sistem işlemlerinden ve kullanım programlarını çalıştırmaktan sorumlu olan sistem yazılımıdır Öteki bütün yazılımların belleğe, girdiçıktı aygıtlarına ve kütük sistemine erişimini sağlar Aniden çok program aynı anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
275
İşletim sistemi, bilgisayar donanımının doğrudan denetimi ve yonetiminden, temel sistem işlemlerinden ve uygulama programlarını calıştırmaktan sorumlu olan sistem yazılımıdır Diğer tum yazılımların belleğe, girdicıktı aygıtlarına ve kutuk sistemine erişimini sağlar Birden cok program aynı anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Yeni bir ofis içi video ile karşınızdayız. Bu videoda ShiftDelete.Net ekibinin yeni üyelerinin Windows işletim sisteminden vazgeçmemesinden ve ekip üyelerinin farklı hobilerinden bahsediyoruz. Ekibin yeni üyeleri neler yapıyor? İşte merak edilen tüm detaylar. Ofis içerisinde Windows ve macOS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Bilgisayarlar, programların kullanımıyla çok çeşitli görevleri yerine getirebilen kullanışlı teknolojik araçlardır. Çoğu bilgisayar yalnızca temel programlarla geliyor olmasına karşın örneğin Windows’ta aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda uygulama vardır. Microsoft, 2018 yılında yaptığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
469
858,507Konular
982,857Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt