Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows, Apple’ı da ele geçiriyor

Windows, Apple’ı da ele geçiriyor
0
147

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Windows işletim sistemiyle Apple işletim sistemini Macintosh bilgisayarlarda birarada çalıştıran Boot Camp yazılımında sorun çıktı Bazı kullanıcılar Windows’a geçtikten sonra Apple Mac OS işletim sistemine geri dönüş yapamadıklarını rapor etti

Boot Camp yazılımı Apple’ın Intel tabanlı bilgisayarlarında Windows işletim sistemiyle Mac OS işletim sistemlerinin birlikte çalışmasına olanak tanıyor Yazılım, Apple kullanıcılarına Windows uygulamalarını çalıştırma şansı veriyor, ancak özellikle Windows kullanıcılarını Apple sistemlerine alıştırmak amacını taşıyor

Son yıllardaki yatırımları ve tüketici elektroniğini bilgisayarla buluşturan iTunes, iPod gibi ürünleriyle pazar payını artıran Apple, Boot Camp yazılımı sayesinde bunu daha da geliştirmek istiyor

Apple, halen beta aşamasındaki Boot Camp yazılımını desteklemiyor Yazılım Ağustos’ta çıkacak olan Mac OS X işletim sisteminin son versiyonunda desteklenecek

Similar threads

Boot Camp Nedir? İşletim sistemi kullanımı cep telefonlarında, bilgisayarlarda, beyaz eşyalarda ve birçok elektirikli cihazlarda kullanımı sağlayan yazılımlar bütünüdür. İşletim sistemleri, bu cihazların kaynaklarını yöneterek cihazlara servis sağlamaktadır. Aynı zamanda çeşitli bilgisayar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Apple, 13 inç Yeni MacBook'la birlikte Intel Tabanlı Dizüstü Serisini Tamamladı Apple dünyanın en gelişmiş tüketici dizüstü bilgisayarı MacBook'u duyurdu Yepyeni ince ve şık tasarımlı MacBook'ların dikkat çekici özellikleri arasında Intel Core Duo işlemci ve parlak geniş ekran bulunuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Apple, işletim sistemi Mac OS X ve QuickTime yazılımında çıkan bazı açıkların Macintosh ve Windows kullanıcıları için risk oluşturduğunu açıkladı SAN FRANCISCO Apple, şimdiye dek tespit edilen 31 adet açığın işletim sisteminde çeşitli riskler yarattığını, QuickTime multimedya yazılımının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Apple , Mac OS X işletim sisteminin dokuzuncu sürümünü çıkarttı ve piyasaya sundu Bu sürümün adı ise “OS X Mountain Lion“ Apple, Mac OS X işletim sisteminin, özellikle iPad ve iPhone’daki popüler uygulamaları yüklemeye izin veren OS X Mountain Lion isimli dokuzuncu sürümünü bugün çıkardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
macOS işletim sistemine sahip bir Apple Mac bilgisayar kullanıyorsanız ancak kullanmak istediğiniz bazı yazılımlar için Windows işletim sistemi gerekiyorsa ya da yalnızca bir süre farklı bir işletim sistemi kullanmak istiyorsanız Bootcamp ile bu mümkün. Bootcamp pek çok Mac bilgisayarda yüklü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt