Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows 8 Logosu

Windows 8 Logosu
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yeni Windows 8 Logo

Microsoft Windows 8

Windows logosunda geriye doğru evrim dikkat cekici!

imageswindows8logosu5b046e2cb2eea

Microsoft Windows 8 ile işletim sistemini yeniden tasarlıyor, Metro kullanıcı arayuzuyle daha parmak dostu bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor Metronun kullanıcı etkileşimini artıran ve işletim sistemini daha cekici gosteren kareler Windows 8′in logosunda da etkisini gosteriyor Ancak ilginc olan bir şey var ki, Windows 8′in Metrodan esinlenen logosu işletim sisteminin eski nesil logolarını andırıyor

imageswindows8logosu5b046e2dca246

Web site tasarımcısı Andrew Kim, Minimally Minimal sitesinde bu benzerliğe dikkat cekiyor Kim, Microsoftun gelecek nesil urun ve servislerinin tanıtım materyallerini ve logolarını mercek altına aldığı yazısında yeni Windows 8 logosunun eski Windows logosunu ne kadar andırdığının altını cizior Mobil, masaustu ve tablet segmentlerindeki urunlerini birbirine yakınlaştırmayı amaclayan Microsoft bu doğrultuda tanıtım anlamında da yakınsamış bir strateji izliyor gibi gorunuyor

Similar threads

Windows 8'in Onemli Ozellikleri Windows 8'in getirdiği 8 ozellik imageswindows8ozellikleri5ad3413e48523 Windows 8'in cıkmasına daha cok zaman var fakat Microsoft'un planlarını ortaya koyan bazı belgeler cıkmaya başladı İşte HP ve diğer ureticilere sunulmak uzere hazırlandığı idda edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Skype'ın Windows 8 Skype'ın Windows 8 surumu Ortaya Cıktı Microsoft, 26 Ekimde yayınlayacağı Windows 8 icin hazırlanan yazılımlar birer birer gozler onune cıkıyor Windows 8'in yeni kullanıcı arayuzune uygun bir arayuze kavuşan uygulamalardan biri de Skype Twittera duşen fotoğraflar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Yeni Windows 8, Yeni Windows 8 hakkında ipucları, Windows 8 ipucları imagesyeniwindows8hakkindaipuclari5b04b4e16e3e0 Microsoft, Windows 8 icin kullanıcı arayuzunun on versiyonunu sergiledi Yeni arayuz, tablet bilgisayarlar icin Windows Media Center ve Windows Phone karışımından ipucları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Win 8 upgread yapmak kac lira İşletim Sistemini Win 8'e yukseltmenin fiyatı Microsoft, Windows XP, Vista veya windows 7'yi Windows 8'e yukseltmek icin teklifini acıkladı Eğer sizde windows xp yada uzeri bir işletim sistemi kullanıyorsanız 3999 'a windows 8 sahibi olabilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Windows 8'in Manâlı Özellikleri Windows 8'in getirdiği 8 nitelik Windows 8'in çıkmasına daha çok süre var fakat Microsoft'un planlarını ortaya koyan bazı belgeler çıkmaya başladı İşte HP ve diğer üreticilere sunulmak üzere hazırlandığı idda edilen belgelerdeki bilgilerden ortaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt