Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

win 7 için sdk var mı

win 7 için sdk var mı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar ekran kartım 9800 gt dx10 bile bile sadece dx 11 de çalışan far cry 4 ün reloaded sürümününü indirdim oyunu yükledim oyunu açtım hatada vermiyor sadece siyaah ekranda kalıyor bütün güncellemeleri yükledim ancak hiç bir fayda etmedi internetteki araştırmalarıma göre windows sdk bunu hallediyormuş window 7 ultimate 64 bit için sdk varmı siztemizde link paylaşımı yasak olduğu için linke gerek yok bilen varsa googleye ne diye aratmam gerekiyorsa yazarsanız sevinirim

şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Far Cry 2 oyununu bilgisayarıma(xp) yükledim ***** yaptımSimgesine gelip tıkladığımda ekranın tam ortasında bir far cry posteri gibi bir resim beliriyorNormalde birkaç saniye sonra açılması lasım ancak hiçbir şey olmuyor resim orda duruyorYarım saat bekledim tık yokAynı oyunu win 7 olan başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
merheba sistemim bu oyuna yetmese de far cry 4 ün reloded sürümünü indirip kurdum açıldıda grafik ayarlarını düşürmek için ayarlara girdiğimde çalışmayı durdurdu hatası veriyor oyuna ayarları düşürmeden direk girdiğimde akıcı bir şekilde otobüsün içindeki videoyu ve ajay ghale nin halikopterden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Rockstar Games tarafından 2013 yılında piyasaya sürülen ve halen en popüler oyunlardan birisi olan GTA 5 ücretsiz hale getirildi. Epic Games Store tarafından sunulan ve herkesi şaşırtan bu fırsat ile ücretsiz GTA 5 nasıl alınır? İşte cevabı! GTA 5 ücretsiz oldu! Ücretsiz GTA 5 nasıl alınır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt