Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"Who Wants To Be A Millionaire?" =)

"Who Wants To Be A Millionaire?" =)
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Who Wants To Be A Millionaire? ) kim 500 milyar ister süper cevap? kendimce lafı oturtmanın en iyi örneği Kim 500 Milyar İsteryarışmasının orijinali ABC televizyonunda yayınlanan Who Wants To Be A Millionaire?yani Kim Milyoner Elde Etmek İster?Bize uyarlarken milyoner çağrıda bulunmak gülünç duracağından adını değiştirmişler tabii Yarışmanın orijinali bizdeki gibi sönük de geçmezmiş Fazla heyecanlı yarışmalar yaşanırmış Bir sürü efsanevi yarışan gelip geçmiş Bunlar arasında biri varmış fakat; onun daha iyisi yeniden gelmemiş Bu arkadaşın genel kültürü müthişmiş En son soruya değin hiç joker kullanmadan gelmiş Her seferinde hiç duraksamıyor, Son kararımdedikten daha sonra yanıtı verip gülümsüyormuş Spiker kıl olmuş natürel Çünkü yarışmanın heyecanı, yarışmacının duraksaması, ikileme düşmesi, yüksek sesle, Acaba o mu, yoksa bu mu?diye acı çekmesindeymiş Hatta müsabaka sorularını hazırlayan adamlar da sinir olup, her soruyu normalinden daha da zorlaştırmışlar Lakin bizimki bana mısın demiyormuş Doğru yanıtlatı gülümseyerek, gözünü kırpmadan veriyormuş Soruları hazırlayanlar, yarışmacının son soruya içten yanıt veremeyeceğinden çok eminlermiş Sahiden de soru geldiğinde bizimkinin yüzü değiştirilmiş Soru fazla, lakin çok fazla zormuş Yarışan biraz düşündükten sonradan, Telefon etme jokerini kullanacağımdemiş Sunucu sevincini gizleme gereği görmeden sırıtarak, 'Kimi arayacaksınız?diye sormuş Yarışan, Babamıdemiş Telefon bağlanmış Sunucu, durumu yarışmacının babasına açıklayıp, soruyu oğlunun soracağını söylemiş ve sözü yarışmacıya bırakmış Bizimki, Alo baba? Ben acilen 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasındayım derhal 1 milyon dolar kazandım Haberi de ilk benden duymanı istedimdemiş Daha Sonra da yeniden gülümseyerek içten cevabı vermiş :zuha: :zuha: ALINTI xpaylasim  

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt