Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Whatsapp bilgisayara nasıl kurulur?

Whatsapp bilgisayara nasıl kurulur?
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Telefonda mesajlaşmak zoruma gidiyor surekli yanlış yazıyorum keşke bilgisayarımada Whatsapp yukleyebilsem diyenlerin sesini Whatsapp duydu ve artık bilgisayarınızda da bu uygulama ile arkadaşlarınızla ozgurce mesajlaşabileceksiniz Nasıl mı?

Şuan icin ihtiyacınız olan tek şey bir Google Chrome tarayıcı Eğer Chrome kullanıyorsanız Whatsapp'ı nasıl bilgisayara kuracağınızı anlatalım Ama Mozilla, İnternet Explorer gibi tarayıcılardan vazgecemeyenlerdenseniz o zaman yapmanız gereken bilgisayarınıza Chrome tarayıcısını kurmak

Google Chrome indirmek icin tıklayın (Kendi resmi sitesidir)

Google Chrome indirdiniz ve kurdunuz ise şimdi sırada Whatsapp ‘ın web uzantısını indirmek ve kurmak var Bunun icin Chrome'un web mağazasından Whatsapp on pc uygulamasını indirip kurmanız yeterli olacak

Google Chrome WWhatsapp on Pc uygulamasını indirmek icin tıklayın

İşlemlere başlamadan once belirtmem gereken onemli bir nokta var Ben uygulamayı ancak Download kısmına kadar getirebildim sonrasına antivirusum izin vermedi Ben uslu kızım antivirusum yapma diyorsa yapmam Eğer sizin bilgisayarınızda aynı şekilde uyarı veriyor ise siz cep telefonundan mesajlaşmaya devam edin derim ben imageswhatsappbilgisayaranasilkurulur5af710f44585agifimageswhatsappbilgisayaranasilkurulur5af710f44585agifimageswhatsappbilgisayaranasilkurulur5af710f44585agif

imageswhatsappbilgisayaranasilkurulur5af710f340

Yukarıda gormuş olduğunuz Chrome Web Mağazasında uygulamayı bulduğunuz zaman kırmızı kutu icine aldığımız yerdeki Ucretsiz yazan butona basarak uygulamayı indirin

imageswhatsappbilgisayaranasilkurulur5af710faa7442
Size uygulamayı indirmek istediğinizden emin olup olmadığınızı oğrenmek icin bir kez daha soracak Ekle derseniz uygulama otomatik olarak indirilecek

imageswhatsappbilgisayaranasilkurulur5af710fc1a185

Yukarıda gorduğunuz gibi Chrome'un uygulamalar sayfasında artık Whatsapp on pc uygulaması gorunur oldu Şimdi ise eklenen uygulamayı kurmak icin yukarıdaki resimde gorunen Whatsapp on pc uygulama butonuna basmanız gerekir

Uygulamayı indirip kurmak icin Download butonuna basın Kurulumu bekleyin

858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt