Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

War Thunder Donma Sorunu

War Thunder Donma Sorunu
0
266

Similar threads

Arkadaşlar war thunder oynuyorum ve ucakları almak için ve ekip açmak için nasıl hızlı para kasabilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
293
War Thunder oyun forumunda yeni bir askeri bilgi sızıntısı yaşanıyor. Daha önce Birleşik Krallık ordusuna ait tanklarla ilgili bilgiler deşifre edilmişti, şimdi ise benzer senaryo Çin askeri sırları için yaşandı. İddiaya göre bir War Thunder oyuncusu, gizli askeri belgeleri forumda paylaştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
War Thunder, dünya çapında birçok oyuncuya sahip. Oyuna yeni başlayanlar veya halihazırda oynayanlar bilgi edinmek için sık sık oyunun forumunda araştırma yapıyor. Daha önce aynı forumda İngiltere’nin Challenger 2 tankının belgeleri yayınlanmıştı. Belgeleri forumda yayınlayan kişinin Birleşik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Merhabalar öncelikle forumda yeniyim biraz bir oyun hakkında konuşmak istiyorum war thunder Tamam oyunda 16 lvl im ne yapmam lazım hangi uçaklar iyidir pek bilmiyorum ama Rusyayı iyi diye duyduğum için onu oynuyordumAma sonradan biraz kötüleşti sizce ne yapmalıyım BİRSÜRÜ UÇAK ALDIM AMRİKA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
War Thunder'daki savaşı yeni bir zemine taşıyacak olan War Thunder: Ground Forces'ın kapalı betasından uzun bir oynanış videosu sızdı Tanklarla savaş alanını cehenneme çevireceğiz gibi görünüyor Oyunun görsel konuda çok iyi bir iş çıkardığını belirtelim Bunun yanında her ne kadar tanklarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,518Konular
981,066Mesajlar
30,859Kullanıcılar
Üst Alt