Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Wall Street Institute ’a Uygunluk Sertifikası

Hoş geldin! firat118 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Wall Street Institute ’a Uygunluk Sertifikası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Wall Street Institute ’a Adaptasyon Sertifikası

WSI ’dan yapılan açıklamada araştırmanın iki yıllık bir süreçte, iki kademeli olarak gerçekleştirildiği belirtiliyor ve şu bilgiler veriliyor: Birincil faz, öğrencilerin İngilizce seviyelerinin Wall Street Institute ’un kendi içindeki değerlendirmesi ile Cambridge Üniversitesi ESOL Sınavları kadar CEFR standartlarına ahenkli ülkü getirilen BULATS (Cambridge Üniversitesi Meslek Dili Deneme Servisi) Sınavı sonuçları arasındaki yakınlığı ortaya koymuştur İkinci aşama ise WSI müfredatı, öğrencilerin dil becerileri ve CEFR İngilizce Tatminkarlık Standartları arasındaki uyumu ortaya koyan müfredatın sağlam temelli olarak ve etkili olduğunu detaylarıyla göstermiştir

Açıklamada İngilizce dil eğitiminde bir dönüm noktası olarak vurgulanan araştırmanın, İngilizce eğitim merkezleri ve programlarının etkinliklerinin ölçülmesinde yeni bir standart kriter saptamasının beklendiği de belirtiliyor

WSI ’ın açıklamasında Wall Street Institute International Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO ’su Tim Daniels ’ın şu açıklamasına da yer veriliyor: İngilizce öğrenmek isteyenler, geçerli ve kanıtlanmış öğretim teknikleri ve değer biçme metotları olan bir kurumda çalıştıklarından emin olma ihtiyacı duyar Bu araştırmayla Wall Street Institute, öğrencilerine eğitimlerinin kendilerini uluslararası anlamda tanınan bir İngilizce standardına ulaştıracağını gösterebilen dünyadaki ilk İngilizce öğretim kurumlarından biri olmuştur

Avrupa Konseyi üyesi 36 ülkenin başlangıçta 2001 yılında kabul ettiği Genel Avrupa Dil Standartları (CEFR), bu güne değin bireylerin İngilizce yeterliliklerinin değerlendirilmesinde kullanılan dünya çapındaki temel ayırıcı özellik olarak görülüyor *