Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Walking Diet

Walking Diet
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Walking Diet  ile yalnızca yürüye yürüye 20 günde 4 kilo verebilirsiniz İngiltere'de piyasaya çıkan Walking Diet yürüyüş diyeti isimli kitabın yazarı Joanna Hall, yürüye yürüye daha hoş vücuda sahip olmanın yollarını anlatıyorYürümek, yalnızca kilo vermeye tezgâhtar olmuyor Bunun yanında şeker hastalığı, kemir erimesi ve meme kanserine yakalanma risklerini da azaltıyorBaşlamadan önce bir spor mağazasına uğrayarak bir adımsayar (pedometre) satın alın Bu Nedenle günde kaç adım attığınızı sayabilirsinizİşte mucize yürüyüş programı: h3Gün 13: h3Her gün attığınız adım sayısını bir kenara yazın ve 3'üncü günün sonunda bunları toplayıp üçe bölünBu sizin jurnal sıradan yürüyüşünüz olacakh3Gün 45: h3Sıradan adım sayınıza 1000 adım ekleyin mesela otobüsten bir durak erken inerek bu sayıyı tamamlayabilirsinizh3Gün 6:h3 Bugünden itibaren yürüyüş yerine getirmek için özel zamanlar ayırmalısınızOrtalamanıza 1500 adım ekleyinHızınıza göre 1500 adım 20 dakikada tamamlanabilirYürüyüşe başlamadan ve yürüyüş esnasında en düşük 200 ml su içmeyi unutmayınh3Gün 7: h3Normalde en düşük 10 dakikada yürüdüğünüz bir mesafeyi gücünüzün yettiği değin hızlı yürüyün ve yürüyüşün ne dek sürdüğünü bir kenara not edinh3Gün 811: h3Ortalamanıza 1500 adım ekleyerek yürüyüşlere devam edinh3Gün 12: h3Bugünü dinlenmeye ayırabilirsinizVücudunuzu biraz esnetmeyi deneyebilirsinizh3Gün 1314: h3Ortalamanıza 2 bin 500 adım ekleyinSonraki 4 günde en uzun yürüyüşlerinizi yapacaksınızBu yüzden bunları gün içinde 2 bambaşka yürüyüş olarak sürdürebilirsinizh3Gün 1516: h3Ortalamaya 3 bin adım ekleyerek yürüyün, temponuzu artırmaya çalışınBu iki günde gerçekten terlemeniz gerekiyor, yürürken müzik dinlemeyi deneyinh3Gün 17: h3Dinlenme günü Vücudunuzu esnetinh3Gün 18: h3Ortalamaya 2 bin adım ekleyerek yürüyüş yapınTemponuzu biraz düşürünEğer kendinizi yorgun hissediyorsanız yürüyüşlerden bir saat önce bir fincan kahve içmeyi deneyinh3Gün 19: h37'nci günü baştan edinAynı mesafeyi daha kısa sürede ve zorlanmadan almalısınızh3Gün 20: h3Ortalamanızdan 1500 adım artı atarak programı tamamlayınh3NASIL YÜRÜMELİSİNİZ ?h3Karın kaslarını içeri çekin ve yürürken dikey durunOmurganızı tepede olan yetişmek için omuzlarınızı indirin, boynunuzu uzatın ve başınızı yukarda tutunKollarınızı göğüs hizasına gelecek şekilde sallayın Etiket Diyet Şok Diyetler perhiz ve yürüyüş Walking Diet Yürüyüş Diyeti Joanna Hall Yürüyerek Zayıflama Dürüst Yürüme Nasıl Yürümeliyiz sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt