Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Waffle Karışık Meyveli

Waffle Karışık Meyveli

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Waffle Karışık Meyveli Tarifi İçin Malzemeler

*1 yumurta
*2 yemek kaşığı toz şeker
*1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
*1 su bardağından biraz az sut
*1 su bardağı un
*Vanilya
*Kabartma tozu
*2 adet çikolata ve çikolata olarak ozmonun macun çikolatasından kullanıyorum
*Ve meyveler damak tadına uygun

Waffle Karışık Meyveli Tarifi Yapılışı Bu tarifi ben pankek için daha önce vermiştim Ben waffllın hamurunu pankek hamuru gibi hazırlıyorum ve çok güzel oluyor İlk önce vereceğim tariften 2 adet waffle hazırlayabilirsiniz 1 yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz Üzerine eritilmiş tereyağını ve sütümüzü ekliyoruz İyice karıştırdıktan sonra üzerine unumuzu, vanilya ve kabartma tozunu ilave ediyoruz Hazırladığımız pankek hamuru kek hamurundan biraz daha koyu oluyor Kenarda iyice ısınmış teflon tavamızın her yerini yağlıyoruz ve karışımı 2 eşit hisseye bölerek tavamıza döküyoruzKısık ateşte pişiriyoruz Piştikten sonra henüz sıcakken çikolatayı üzerine sürüyoruz ve üzerini çeşitli meyvelerle ben kivi, muz ve çilek, üzüm, nar, elma, armut seçtim Farklı meyve sosları da kullanabilirsiniz Afiyet olsun

Similar threads

Meyveli Waffle Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı süt *4 yumurta *yarım çay bardağı sıvı yağ *100 gr tereyağı *yarım paket*kabartma tozu *1 paket vanilya *4 çorba kaşığı toz şeker *7 çorba kaşığı un ( krepten biraz kalın olacak) ÜZERİ İÇİN: *kivi *muz *çilek *sürülebilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Pancake Tarifi İçin Malzemeler *1 yumurta *2 yemek kaşığı toz şeker *1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı *1 su bardağından biraz az sut *1 su bardağı un *Vanilya *Kabartma tozu *Süslemek için damak zevkine uygun olarak meyve ve sos sece bilirsiniz *Çikolata Pancake Tarifi Yapılışı İlk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Pankek Waffle Tarifi İçin Malzemeler *2 yumurta *4 yemek kaşığı şeker *1 bardak süt *15 bardak un *1 paket kabartma tozu *1 paket vanilya Üzeri için; *Sürülebilen çikolata *Çikolata sosu *Kivi *Çilek *Muz Pankek Waffle Tarifi Yapılışı 1 *Yumurta ve şekeri çırpıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Mevsim Meyveli Ev Usulü Waffle Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: *3 adet yumurta (oda sıcaklığında) *1 su bardağı şeker *1 su bardağı süt *1 tatlı kaşığı tereyağı*(oda sıcaklığında) *12 çay kaşığı tuz *1 paket vanilya *12 paket kabartma tozu *2 yada 3 bardak kadar un Üzerine sürmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Waffle Tarifi İçin Malzemeler Hamuru İçin; *2 adet yumurta *1 su bardağı süt *2 yemek kaşığı şeker *2 yemek kaşığı mısır nişastası *1 5 su bardağı un *12 su bardağı eritilmiş tereyağ *1 paket vanilya *1 paket kabartma tozu Üzeri İçin; *Dilediğiniz çikolata, fıstık veya fındık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt