Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vucudumdaki killar

Vucudumdaki killar
0
173

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Selamin aleykum beyler benim yasim 17 ve size bi kac sorum olucak beni aydinlatrisaniz cok sevinirim Bundan 5 sene once falan kasimin ortasinda sadece bir kac tuy vardi ve git gide kotu bir gorunume sebep oluyordu bi abimi gordum dedi niye almyiorsun o gunden sonra kaslarimi aldim 5 senedir duzenli olmasada aliyorum suan kotu bi gorunume sahibim kalin ve ortasida git gide kalin killar cikiyor lazere gitmek istiyorum gunahmidir degilmidir Obur sorum iste kollarimda elimin ustunde parmaklarimda falan ayaklarimin ustunde bile killar var cok kotu duruyor bunun icin lazere gitmek istiyorum kotu gorunenleri komple aldirim diger kalin killarda bi kac seans gidip az gorunen bi konuma getirmek istiyorum bunun hukmu nedir gunahmidir okulda her yerde dalga konusu oluyorum ve piskolojikmen artik cok biktim ve skildim hayatim boyunca her yerde aynimi muameleyi goruyorum ve yurt disinda olunca is bi hayli degisik oluyor Lutfen yardimci olurmusunuz

Similar threads

Slm bu ilk yazim, dayanamiyorumda Yardima ihtiyacim var Kac haftadir kafam cok karisik Kisaca: Ben Hollanda'da oturuyorum, sevgilim Turkiye'de Yazlari gorusuyoruz her zaman, ben ara sıra kisinda gidiyorum, onun disinda msn,mail,telefon falan gorusuyorz iste Bu 3,5 sene icinde hic buyuk bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Ben ne yapacagim yaaa??? Günaydin Arkadaslar, icim doldu hat da tasiyor desem daha dogru olur size ihtiyacim var su lahza Nisan 2010 ben birini tanidim hat da ruh ikizim desem daha dogru olur Cok iyi anlasiyorduk onunla ikimizde önemli düsünüyordukikimizde bu yasimiza ayni seyleri yasamiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Kusura bakma birader, seni birine benzettim Olabilir, babam cok gezermiş Bir kazan varmış Bu kazan cok iyi dans ediyormuş Acaip oryantal yapıyormuş Muhteşem kıvırıyormuş Bu kazana ne denir? İyi oynayan kazansın Adım Thomas, bana komaz Em tv em de radyo dinliyoz be Ey ruh...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
diş doktoru koltugunda) dişçi arkadaştır ve gerçekten bir diş doktoru adayıdır yani stajerdir şş ne var gene ? bu iyne den banada vuracan mı ? e heralde yani olm uyuşma olmadan olmaz,bi kez iyne yok iğne o azıcık bakılır iyneye ya bunun başka yolu yokmu ne gibi? ne biliyim hab mab atsakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
merhaba arkadaşlar hemencecik konuya girmek istiyorum lutfen yardım edınayrılalı 21gun oldubeni terk eden kız arkadasımla küçüklğkten tanışıyoruz aılelerımızde komşuydu,tanışıyolarbıraz buyuduk o lise hazırlıkta 1 hafta bızım kaldı ben unıversıteye hazırlanıydum,her zaman ona karşısında bişiyler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,505Konular
982,785Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt