iltasyazilim
FD Üye
Selamin aleykum beyler benim yasim 17 ve size bi kac sorum olucak beni aydinlatrisaniz cok sevinirim Bundan 5 sene once falan kasimin ortasinda sadece bir kac tuy vardi ve git gide kotu bir gorunume sebep oluyordu bi abimi gordum dedi niye almyiorsun o gunden sonra kaslarimi aldim 5 senedir duzenli olmasada aliyorum suan kotu bi gorunume sahibim kalin ve ortasida git gide kalin killar cikiyor lazere gitmek istiyorum gunahmidir degilmidir Obur sorum iste kollarimda elimin ustunde parmaklarimda falan ayaklarimin ustunde bile killar var cok kotu duruyor bunun icin lazere gitmek istiyorum kotu gorunenleri komple aldirim diger kalin killarda bi kac seans gidip az gorunen bi konuma getirmek istiyorum bunun hukmu nedir gunahmidir okulda her yerde dalga konusu oluyorum ve piskolojikmen artik cok biktim ve skildim hayatim boyunca her yerde aynimi muameleyi goruyorum ve yurt disinda olunca is bi hayli degisik oluyor Lutfen yardimci olurmusunuz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.