Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Volkan Konak Van depremi için neler söyledi

Volkan Konak Van depremi için neler söyledi
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Volkan Konak Van depremi için neler söyledi volkan konak van depremi açıklaması sözleri haberleri burada arkadaşlar Van depremi oldu bitti Van'ı yerle bir etti, yürekleri dağladı ama ağızda oysa yer sarsıntısı sözleri hala bitmedi Melek'lerim Van depremzedeleri için seferber olan ünlüler mi dersiniz, Van depemzedeleri için çarpıcı konuşanlar mı dersiniz, bu konuların çarpıtılması mı dersiniz her şey var ve görünen o ki var olmayada devam edecek bir zaman Mesela; Müge Anlı'nın Van depremi için yaptığı yorumlama ve bu açıklamanın tepki ve alaka görmesi gibi Buna bir de Volkan Konak eklendi Melek'ler Hemen gelin bakalım ressam yorumcu Volkan Konak Van depremi için neler söylemiş, nasıl anlaşılmış ve bu duruma nasıl bir izah etme yapmış; öğrenelim Melek'ler 1548648138 1548648138 volkankonakvandepremiicinnelersoyledi5c4e7ecf44f77volkankonakvandepremiicinnelersoyledi5c4e7ecf44f77 volkankonakvandepremiicinnelersoyledi5c4e7ecf44f77 Meşhur müzisyen Volkan Konak Van'daki depremzedeler için bir yardım projesinde yer alacak mısınız?sorusuna, Yer Sarsıntısı beni ilgilendirmiyorşeklinde çıkan haberlere yorumlama getirdi Konak şunları söyledi; Deprem için ben böyle bir şey söyleyebilir miyim? Deprem Sibirya'da da olsa benim için aynı Van'da da olsa aynı Şüphesiz böyle bir konuşma olmamıştırKonak, son soru olarak muhabirin son günlerdeki gündemi sorsak sorusunu magazin gündemi olarak algıladığını tepki olarak yok cevabını verdiğini , bütün arabasına binerken muhabirin sorusuna devam ederek 'deprem' sorusunu duymadığını bir önceki soru olarak algıladığını söylerken daha önce yok diyerek reddettiği soruyu ilgilenmiyorum cevabını vererek baştan yenilediğini söyledi Bu haber ile ilgili “Bu haber magazinci yavşaklığıdır diyerek haberi yapan tek kişiyi belirttiğini söylerken bu alıcı özel konularda benim karakterimi yanlış lanse eden söylemlerimi toplumsal olumsuz simgesel ayla getiren kişiden bahsettiğini açıkladı Dürüst haber yapan, doğru söylemler kullanan beni toplumsal konularda olduğum gibi yansıtan içten görünüm açılarına, dürüst kalemlere ebedi saygım var açıklaması yaptı Volkan Konak günler öncesinden planlanan 3 Kasım Perşembe günü İstanbul Harbiye Kongre Merkezi’nde Gideriz Van’a Doğru Türkülerimiz Van için yardım konseri dahilinde sahne alacak olması hatalı yorumlanmış haberlere de bir yanıt niteliği taşıyor  

858,505Konular
982,815Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt