
Vitamin Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 orta uzunluk kereviz
- 1 taze kabak
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet soğan
- Sarımsak
- 1 kutu krema
- Sıvıyağ
- Tereyağ
- Tuz
- Kara biber
- Pul biber
- Dere otu
- 2 yemek kaşığı un
Vitamin Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bütün materyalleri minik minik doğrayalım tencereye yağları koyup, eritelim. Üzerine soğanı koyup, kavuralım.
- Sırayla bütün gereçleri kavuralım ve unu ek edip kokusu çıkana kadar kavuralım.
- Suyunu ayarlayıp kremayı ek edip pişmeye bırakalım.
- Pişmeye yakın ince kıyılmış dere otunu ek edip, bir taşım daha kaynatıp, altını kapatalım afiyet olsun.