Vişneli Cup Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 paket vanilya
- 1 paket krema
- 1 su bardağı şeker
- 1 yumurta sarısı
- 2 paket kakaolu bisküvi (İstediğiniz bisküviyi kullanabilirsiniz )
- 1 kâse çekirdeksiz vişne
- Yarım çay bardağı şeker (İstediğiniz oranda ekleyebilirsiniz)
- 2 yemek kaşığı nişasta
- Yarım çay bardağı su
Vişneli Cup Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Muhallebi kısmı için; krema hariç tüm gereçleri tencereye alın. Büsbütün karışınca pişirmeye başlayın ve hiç bırakmadan kaynayan kadar pişirin.
- Kaynadıktan bir iki dakika sonra ocağın altını kapatın. Birinci sıcaklığı çıkınca kremayı ekleyin ve blendır ile pürüzsüz olana kadar karıştırın.
- Vişne sos için; tüm materyalleri pişirin kaynadıktan al da blendır ile karıştırın. Olabildiğince pürüzsüz olana kadar devam edin.
- Vişne sosuda soğumaya alın. Bisküvileri de rondodan toz olana kadar çekin. Sırasıyla istediğiniz halde sunum kabına alabilirsiniz. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.