Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vegan Kabak Mücveri ( Pancarlı Bulgur Pilavı Eşliğinde)

Vegan Kabak Mücveri ( Pancarlı Bulgur Pilavı Eşliğinde)
0
44

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
vegan-kabak-mucveri-pancarli-bulgur-pilavi-esliginde.jpg

Vegan Kabak Mücveri ( Pancarlı Bulgur Pilavı Eşliğinde) Tanımı İçin Gereçler

  • 2 orta uzunluk kabak
  • 2 tane havuç
  • 1 yemek kaşığı keten tohumu ( 3 yemek kaşığı suda 10 dk bekletiyoruz)
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı karbonat ( üzerine bir iki damla limon suyu)
  • 7-8 kısım maydanoz ( isteğe bağlı)
  • 1 tutam dere otu
  • 1 orta uzunluk soğan ( sattvik besleniyorsanız kullanmayın, ben kullanmadım)
  • 2 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • Baharatları ve ölçüsünü isteğe bağlı ayarlayınız*
  • Birer çay kaşığı; tuz, karabiber, pul biber, zerdeçal, kimyon, kuru fesleğen
Üzerine sürmek için:
  • 2 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı çörek otu

Vegan Kabak Mücveri ( Pancarlı Bulgur Pilavı Eşliğinde) Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle keten tohumunu suda 10 dk bekleterek akışkan kıvam almasını sağlıyoruz.
  2. Kabağı soyup rendeledikten sonra suyunu sıkıyoruz ( bekledikçe sulanacaktır ununu ona nazaran ayarlayınız).
  3. Tüm gereçleri karıştırıyoruz.
  4. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye yayıyoruz.
  5. Üzerine zeytinyağı sürüp çörek otu ekliyoruz.
  6. Dilimlemek için bıçakla yerini belirleyip evvelden ısıttığımız fırına atıyoruz ( 180 derece).
Dilimleyip servise hazırlıyoruz.

Afiyet olsun????.
 
858,505Konular
982,663Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt