Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Veda acısı

Veda acısı
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Veda acısı Veda acısı, kabuğunu soyar insanın; yıldızını kazıyıp anadan doğma ortaya serer Birlikteliğin örttüğü bütün kusurları ayrılık sergiler Bir ayrılık arifesinde helalleşilir ve o an hakiki tabiatlarıyla yüzleşilir Ölene değindiye söz verilmiştir, fakat vefat yolundabaşka tercihler belirmiştir Değişken prensesin vicdanı azap çekerken 7 cücelerin somurtkanı aklını başınaal diye fısıldar kulağına; haytası ise kalbinin sesinidinle diye çekiştirir eteğinden Defalarca hayran bakan gözlere, hatalar takılmaya başlar Lakinyla biter alelade övgü cümleleri: Sen iyi bir insansın, lakin arkadaşların kötü, Seni seviyorum, fakat bu ilişkide mutlu değilim, Ben baska türlü bir beraberlik düşlemiştimvsvs Sonra gelsin uyumayan geceler Bir türlü karar verememeler Ruhen gidip gelmeler Hele biraz daha zaman geçsindiye düğün ertelemeler Birlikteymiş gibi yaparken, sevecek diğer yüzler, yüzecek başka denizler kollamalar Sahiden tüm bunlar bizim iyiliğimiz içine kendini kandırmalar Sonrası hep aynı: Bekleyenin Hani sonbaharda buluşacaktık Hazan geldi geçti, sen gelmez oldunsızlanmaları Bekleyenin Geliyorum eksik kaldıoyalamaları Bittiğini mahsus işi uzatmalar; söyleyemedikçe hepten batağa saplanmalar Terke akla uygun bir ararken hepten çarşafa dolanmalar Veda konuşmasında süslü övgü cümlelerinin arasına, o cümleleri hiçleştiren mayınlar serpiştirmeler Dertli görünmeler Bağış dilenmelerAma kaçınılmazdıdemeler Sözünden caydınyakınmalarını Sen de eski sen değilsin Değişmişsindiye göğüslemeler Asıl kendinin değiştiğini bilmezden gelmeler Ve son sahne; Terk edenin o mahçup Yapamıyorum, dayanamıyorum Her şeyi denedimitirafına karşılık terk edilenin kırık çalımı: uğurlar olsun! Ben yoluma devam ediyorum İhanetler daima böyledir: ilki, bir yenisine gebedir; ikincisi daha eksik acı verir Ondan daha sonra dur durak yoktur: Değişken aşık, sevdikçe kıran, gezdikçe ardında bir kırık kalpler mezarlığı bırakan bir dervişe döner Bundan Böyle acılara hapsolmuştur: Buluşmak istedikçe ayrılacak, birleşmeye çalıştıkça parçalanacak, sonunda terk ettiklerinin ahı tutup, terk edildiğinde, mukadder yalnızlığına kapanacaktır özel baskı  

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt