Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Veccehtu Duasının Son Kısmının Manası Ne Demek

Veccehtu Duasının Son Kısmının Manası Ne Demek
0
145

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Veccehtu Duasının Son Kısmının Manası Ne Seslenmek

“Ya Rabbi senin ortağın yoktur Ben oysa bununla dikte olundum ve ben Müslüman olanlardanım

La şerikelehu Senin ortağın yoktur
Bizalike umirtu Ben bununla emir olundum
Velul müsliminBen Müslüman olanlardanım
Veccehtu Duasının tamamı ve anlamı için Veccehtu Duası başlıklı konuyu ziyaret edebilirsiniz *

Similar threads

Veccehtu Duasının Son Kısmının Manası Ne Demek “Ya Rabbi senin ortağın yoktur Ben ancak bununla emir olundum ve ben Musluman olanlardanım La şerikelehu Senin ortağın yoktur Bizalike umirtu Ben bununla emir olundum Velul musliminBen Musluman olanlardanım Veccehtu Duasının tamamı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Veccehtu duasının son kısmında la şerikelehu ve bizalike umirtu ve ena ev velul müslimin kısmının anlamı nedir? Cevap: Değerli ziyaretçimiz, Veccehtu duasının belirmiş oladuğunuz son kısmının anlamı şu şekildedir. “Ya Rabbi senin ortağın yoktur. Ben ancak bununla emir olundum ve ben Müslüman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
kurban duası turkce,kurban duası arapca,kurban duası oku, Kurban Duası Kurbanı usulune uygun olarak kesmek icin dikkat gosterilir Bunun icin kurban, kesileceği yere suruklenmeksizin, zahmet vermeden getirilir, yol yanı yere getirilecek şekilde kıbleye karşı yatırılır Kesecek olan kimse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
Yemekten Sonra Nasıl Dua Edilir Farz değildir Yemeğe başlarken besmele çekmek yani Bismillahirrahmanirrahim demek ve sonunda Elhamdülillah demek sünnettir (Hindiyye) Hadisi şeriflerde buyuruldu ki: (Yemekten sonra, Elhamdülillahillezi etamena hazettaame ve rezekana min gayrı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Teveccüh (Veccehtü) Duası Arapça Türkçe Anlamı İbnu Ömer (radıyallâhu anh)'in bir rivâyetine tarafından, Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) namaza başlayınca önce veccehtü vechiye diye başlayan duayı, arkadan Sübhâneke duasını, bundan sonra da İnne salâtî ve nüsükî diye başlayan duayı okur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
290
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,974Kullanıcılar
Üst Alt