Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Veccehtu Duasının Son Kısmının Anlamı Nedir?

Veccehtu Duasının Son Kısmının Anlamı Nedir?
0
156

Stillwater

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
82
Veccehtu duasının son kısmında la şerikelehu ve bizalike umirtu ve ena ev velul müslimin kısmının anlamı nedir?

Cevap: Değerli ziyaretçimiz, Veccehtu duasının belirmiş oladuğunuz son kısmının anlamı şu şekildedir. “Ya Rabbi senin ortağın yoktur. Ben ancak bununla emir olundum ve ben Müslüman olanlardanım.”

• La şerikelehu /Senin ortağın yoktur.
  • Bizalike umirtu/ Ben bununla emir olundum.
  • Velul müslimin/Ben Müslüman olanlardanım.
Veccehtu Duasının tamamı ve anlamı için Veccehtu Duası başlıklı konuyu ziyaret edebilirsiniz.

Similar threads

Veccehtu Duasının Son Kısmının Manası Ne Seslenmek “Ya Rabbi senin ortağın yoktur Ben oysa bununla dikte olundum ve ben Müslüman olanlardanım La şerikelehu Senin ortağın yoktur Bizalike umirtu Ben bununla emir olundum Velul müsliminBen Müslüman olanlardanım Veccehtu Duasının tamamı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Veccehtu Duasının Son Kısmının Manası Ne Demek “Ya Rabbi senin ortağın yoktur Ben ancak bununla emir olundum ve ben Musluman olanlardanım La şerikelehu Senin ortağın yoktur Bizalike umirtu Ben bununla emir olundum Velul musliminBen Musluman olanlardanım Veccehtu Duasının tamamı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Teveccüh (Veccehtü) Duası Arapça Türkçe Anlamı İbnu Ömer (radıyallâhu anh)'in bir rivâyetine tarafından, Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) namaza başlayınca önce veccehtü vechiye diye başlayan duayı, arkadan Sübhâneke duasını, bundan sonra da İnne salâtî ve nüsükî diye başlayan duayı okur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
290
Büyük bir dua ve zikir olan la havle ve la kuvvete duası okumak çok faziletlidir. Birçok derde devadır. Bu dua sıkıntıda olan kul ile rahmeti sonsuz Rabbimizin arasında adeta bir köprü görevi görmektedir. La Havle Ve La Kuvvete Duası Arapça Okunuşu Görülen zulüm, afet, sihir, büyü, sıkıntıdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Ettahiyyâtü Duasının Arapça Okunuşu ve Anlamı Nedir? Ettahiyyâtü Duasının Arapça Türkçe Okunuşu Ettahiyyâtü lillâhi vessalavâtü ve’ttayyibât Esselâmü aleyke eyyühennebiyyü ve rahmetullâhi ve berekâtuh Esselâmu aleynâ ve alâ ibâdillâhi’ssâlihin Eşhedü en lâ ilâhe illallâh ve eşhedü enne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt