Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ve restorasyon gelİr soyulmalar artar

Ve restorasyon gelİr soyulmalar artar
0
359

Similar threads

merhaba arkadaşlar bu konuyu son zamandaki soyulmaların kesinlikle veritabanının hacklenmesinden (ya da içerden birilerinin verileri kötüye kullanmasından) dolayı kaynaklandığını bildiğim için açıyorum beyin fırtınası yapmak amacıyla ben size sorular soruyorum lütfen siz cevaplayın 1 Eskiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
260
Arkadaşlar attığım ticket'ı gizlemişler göremiyorum onuda buraya yazmak isterdim,ama aklımda kalanlarla özet geçeyim;oldukça alakasız bir cevap gelmiş,ben onlardan restorasyon yapılmasa dahi nasıl soyulduğumun cevabını vermelerini istedim onlara bilgisayarımda taratmalarım sonucu hiç bir tehdit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
454
dikkat !yeni soygun türü Sevgili meleklerim, Bu uyarıyı lütfen dikkate alın Bugünlerde yeni bir soygun sekli turemis : Evinizin kapisina geliyorlar onemli deterjan firmalarindan birinin adini verip yeni urunleri icin anket yapmaya, anketi kabul edersiniz da hediyenizin 3 kg lik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Ülkemizde restorasyon çalışması altında tarihi eserlerin ve kalıntıların genellikle beyaza büründüğünü, restorasyon yerine ‘yeniden inşa’ anlayışının sürdüğünü sık sık görmekteyiz. Bugüne kadar bu restorasyon çalışmalarına fazlasıyla tepki gelmiş olsa ne yazık ki aynı anlayış devam ediyor. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
h 3Osmanlı Padişahı 5 Murat döneminde yapılan ve Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü içinde yer alan tarihi hamamın yenilenmesinin ardından ortaya çıkan görüş büyük tepki çekti Günümüzde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nün bulunduğu alanı da içine bölge arazi 1876 yılında tahta çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,505Konular
982,773Mesajlar
33,069Kullanıcılar
orkunsalihSon üye
Üst Alt