Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Van Gezisi-Bölüm3-Van ve Dönüş Yolu

Van Gezisi-Bölüm3-Van ve Dönüş Yolu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Van Gezisi

Bölüm3 Van ve Dönüş Yolu

Turkuaz alışveriş merkezine baştan uğradık sıkça yanından geçipte hiç tınlamadığım sinema salonları, burada çölde su misali acaip albenili gelmişti Hemencecik biletlerimizi aldık Umma esnasında en üstteki kısımda bulunan kafede Van, Van gölü ve Van Kalesi manzarasına karşı kahvelerimizi yudumladık…

Özgürlük savaşçısı filmini izledik Film benden 10 üzerinden 1,5 aldı Hiç beğenmedim fakat yüzyıllar sonra sinema ortamında bulunmak nefes kesiciydi…

Eeee Van ’ a gelipte Akdamar adasını ziyaret etmemek olurmu… Akdamar adasının ve kilisesinin hikayesini ilk duyduğumda fazla etkilenmiştim Mekanı uygun bakmak bambaşkaymış Böylece bakmayın yaa hikayeyi anlatmıcam burada daha sonra foruma atarım Sadece birkaç resmini koyuyorum

Vandaki son akşam yemeğimiz çok özel olmalıydı Bunun için Tamara Otelinde bulunan Ocakbaşı restorant idealdi… Fiilen ocakbaşıydı burası… Hemde muadilerri aralarında türkiyedeki en büyük ocakbaşı restorant…

Sabah kahvaltısından sonra Hakkariye dürüst yol alacaktık son kahvaltımız Ordu evinde oldu… Allah devletimize zeval vermesin Ne zengin bir menüydü öyle gördüğünüz masanın karşısında ikinci bir masa daha var… Düşünün bundan böyle…

Veee gene yollardayız… Dönüşün verdiği hüzünle yol alıyorken Van gölünün muhteşem görüntüsü uğurladı bizleri…

Burası neresi diye sormayın Burası belkide bu yolda en işlek mekan Petrolcü… Burayı bilmeyen yok Zaten tabela asıp yapmalarına gerek yok Herkes biliyor burayı, piyasada alacağınız yakıtı burada 4 de 1 fiyatına alabilirsiniz…

Yolda çoğu noktada çevirme vardı Bir çevirme esnasında yaşadığıma kahkahalarla güldüm… Taşıtın en arkasıda oturmuş elimde fotoğraf makinesi, gözümde güneş gözlüğü ve kulağımda kulaklık etraftaki her taşın fotoğrafını çekerken daha sonra sivil polis olduğunu öğrendiğim sakallı bir adam camı tıklattı Polis kimliğini gösterip aşağıya inmemi istedi… Bende fm de olduğu gibi yumuşak başlı uslu indim, ve adama noldu dedim Siz kimsiniz dedi, rütbeli asker olduğumu söyledim fakat adama kimliğimi gösterene dek inandıramadım Komutan kusura bakmayın sizi turist zannettim demesiyle önce bir tebessüm sonrada bir kahkaha attım

Hakkari girişinde Hakkari Valiliği bize “hoş geldiniz diyordu fakat arkasındaki dağ manzarasının HOŞGELDİN i bize daha manalı gelmişti…

İşte van maceramız bu şekilde sona eriyordu içimizde gezinin sona ermesinden dolayı burukluk ama güzel anıların bıraktığı sevinç vardı Seyahat sonunda aynı bu minik yol arkadaşımız gibi azıcık üzüntü olsada mutluluk yüzümüzden okunuyordu…

*

858,505Konular
982,841Mesajlar
33,079Kullanıcılar
beyazkartalxSon üye
Üst Alt