Vampir Uyandırma Diyalogları abi uyan ha hmmpf nooldu lan? abi kan araniyormus bizim dolaptakinden veriim mi diye sorcaktik ondan seyettik? la olm bi s git allasen! bak yeniden üstü acik yatmissin cocuum pijamalarini da giymemissin gece soguk olur hadi kalk da pijamalarini giy evladim ya anne bi git ya vampirim ben vampir! ol yavrum ben olma demiyorum ama bak cam da acik üsütürsün hadi annesinin kuzusu o dislerini de fircala biraz bak sapsari of ya! vampir koş annen fena yola düşüyor! ya havle ve la kuvveten kardeşim sana kaç kez söyleyecez emrah tabi tabutta yatıyor diye hay ben o emrah'ı ısırıp vampir yapanın şşş şş ogluuum hmmnıskm, hıı? yavrum kalk, kanını içmeden yatmışsın, kızlar beğenmez büyüyünce haa (luk luk luk) Nan ! Napıyon sen ? Konuştuğumuz gibi kazığı çakıyom vampire abi Allahın malı o nası kazık kavramak öle Kazığı vampirin dötüne mi sok dedik sana angutların lordu Anaaa aa aabi uyandı bu Hah ! Derhal zıctık işte İnşallah kazığı yalamışsındır hayatıım uyan! salondan tıkırtılar geliyo * yarasadır bayan yarasa ayrıca ne salonu nan mahsendeyiz biz gün yüzü göstermedin zaten bana * gün yüzü görürsen erirsin bıktım senin bu mazeretlerinden * hişşş selamün aleyküm abi hö ne kimsin nan sen abi beni blade yolladı hani gündüz yürüyen blade hea o da söledi adımı duyunca 35 atar diye ne istiosun kahve bitmişte artı var mı diye soracaktım ebenin oğlum kalk hadi arkadaşın geldi u kim ya bahçede oynuyolardı bende ısırdım oynayın diye +sağol anne