Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vakıf Gureba hastanesinde randevu almak için ne yapmam gerekiyor

Vakıf Gureba hastanesinde randevu almak için ne yapmam gerekiyor
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Vakıf Gureba hastanesinde randevu almak için ne yapmam gerekiyor Selamlar, annemi vakıf gureba hastanesine muayeneye götürmek istiyorum fakat nasıl randevu alacağımı bilmiyorum Acaba gidince randevu alabilirmiyim yahut gitmeden randevu mu almam gerekiyor ?  

Similar threads

Vakıf Gureba randevu alma bilgilerini paylaşırmısınız acele Şimdi vakıf gureba hastanesinden randevu almam lüzumlu, ne yapmam lazım ? Telefon mu etmeliyim oraya gitsek bakarlar mı? Destek edermisiniz ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
polis elde etmek istiyorum ne yapmam gerekiyor ? Selam Lise 3 öğrencisiyim ve polis almak istiyorum Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Yanıt için şimdiden teşekkür ederim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
kimlik ile ilgili zorunlu bilgiler!!! nüfus cüzdanı bilgileri kimlik değiştirmek için gerekli belgeler kimlik fotoğrafı değişim bilgilerim tc başkalaştırmak için zorunlu arşiv SNüfus cüzdanı almak için gerekli belgeler nelerdir? CNüfus cüzdanı almak için ikâmetgâh yeri semt veya köy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
merhaba ben fazla unutkanım örneğin odama bişey almak için geliyorum ama ne için geldiğiimi hatırlamıyorum bir arkadaşımla tartışıyorumm aradan 5 dk geçmeden unutuyorum taki o bana bunu hatırlatana dek bunun gib daha bir sürü şey napmalıyım hiç bişy bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Emeklilere de KEY ödeniyor mu? KEY için hangi şartlar gerekiyor? Ali Tezel, KEY beklentisi içinde olan emeklilerin ve yakınlarının merak ettiklerini yazdı Emeklilere de KEY ödeniyor mu? KEY için hangi koşullar gerekiyor? Akşam gazetesi yazarı Ali Tezel, KEY beklentisi içinde olan emeklilerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,505Konular
982,898Mesajlar
33,087Kullanıcılar
HbbayrakSon üye
Üst Alt