vajiniismus kabus olmasın yaklaşık bir hafta önce dek vajinismus la ilgili konu açmıştım10 aylık evliliğimin birincil gecesinde başlayan kabus iki gün önce bittibunu ilk burda paylaşmak istedimşimdi mutluyum tekrar denemelerde de bundan böyle bir sorunum kalmadıherşey sıradan ben eşimin kadınıyım bundan böyleevliliğimin ilk ayında birleşme olamadığı için jinekoloğa gitmiştikfakat hiç sonuç alamadıkbaştan gitmemiz gerekiyordu lakin bunu kendime yediremedim zorua gidiyorduve gitmedimgerekirse boşanmayı kabul bile edebilirdim ama her tarafta jnekoloğa aslabu problemleri yaşayanların gideceği ilk yer jinekologtur elbet zaten buna karşısında değildm lakin zoruma gidiyordubunu ben başarmalıyım diyordumeşim birincil günden itibaren her zaman yanımda oldu her denememizde olmadığında ağlıyorum ona kızıyordum onu suçluyordumen minik evde bir şeye sinirlenen adam bu konuda defalarca sakindiben sana söylüyorum bir gün olacak diyorduşimdi oldu ve bana o gece söylediği birincil sözcük kadınımsınşimdi söyleceğim şey çok önemli vajinismusu hiç bir tedavi olmadan başardımvajinismus rahatsızlık yada rahatsızlık değildir en ince ayrıntısına kadar piskolojiktirbunu varisi olmak sadece kişinin değil eşlerin anlayışı ile çözülebilireğerben başardıysam bunu yaşamış çoğu kadın başarabilir
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.