Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vahide Gördüm Hürrem Sultan'a Hazırlanıyor!

Vahide Gördüm Hürrem Sultan'a Hazırlanıyor!
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Vahide Gördüm Hürrem Sultan'a Hazırlanıyor! hürrem sultan vahide gördüm vahide gördüm hürrem sultan mükemmel asır hürrem sultan Sevgili melekler, yeni sezonda Müthiş Yüzyıl rolünü oynayacak olan Vahide Gördüm rolüne sıkı sıkıya çalışıyor Tüm bölümleri izleyen Vahide Gördüm, dizinin 19 Haziran’daki 103 bölümünde görünmüş, ama seyirciden eleştiri almıştı Twitter’da eski ‘Hürrem Sultan’ Meryem Uzerli ile karşılaştırılan Vahide Gördüm ‘şişman ve yaşlı’ bulunmuştu Vahide Gördüm, Eylül’ün 2 haftasında başlayacak ‘Mükemmel Asır’a hazırlanmak için tatile çıkmadı Evine kapandı Dizinin bütün bölümlerini izledi Kanuni dönemine ait 20’nin üzerinde kitap okudu Topkapı Sarayı’nı 4 kere gezdi Bir yıl önce kanseri yenen, aldığı ilaçların etkisiyle kilo alan Vahide Gördüm özel spor hocası eşliğinde zayıfladı İki ayda 65 kilo verdi Vahide Gördüm’ü başrol oyuncusu Halit Ergenç ile yapımcısı Timur Savcı da yalnız bırakmadı Üçlü sıkça bir araya geldi bu vesileyle ‘Harikulade Yüzyıl’ın final tarihi muhakkak oldu 3 yıldır sürekli dizi Mart’ta izleyiciye veda edecek 8202 8202 vahidegordumhurremsultanahazirlaniyor5c5815d04dcc0vahidegordumhurremsultanahazirlaniyor5c5815d04dcc0 330 660 vahidegordumjpg8202 Vahide Gördüm Hürrem Sultan'a Hazırlanıyor! vahidegordumjpg8202 Vahide Gördüm Hürrem Sultan'a Hazırlanıyor!  

858,505Konular
982,777Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt