Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vahide Gördüm den Yeni Bir Dizi Haberi....

Vahide Gördüm den Yeni Bir Dizi Haberi....
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Vahide Gördüm den Yeni Bir Dizi Haberi Vahide Gördüm Vahide Gördüm Yeni Dizi Vahide Gördüm Adını Feriha Koydum Dizisinden çare amaçlı ayrılmıştı biliyoruz amaAdını Feriha Koydum Dizisinin Son bölümde oynayacağını söyleyen Vahide Gördüm şimdide yeni dizi için kolları sıvamışOna geçmiş olsun ve yeni dizide ancak işinde başarılar diliyoruz Yeni Dizimde Dram Değil 1548639361 1548639361 vahidegordumdenyenibirdizihaberi5c4e5c8758a3evahidegordumdenyenibirdizihaberi5c4e5c8758a3e vahidegordumdenyenibirdizihaberi5c4e5c8758a3e Vahide Gördüm, kanseri yendiğini söyleyip yeni projesini açıkladı: Fatih Aksoy'la bir diziye başlıyoruz lakin Eşiyle Eftalya Balıkçısı'nda yemek yiyen Vahide Gördüm, kanseri yendiğini söyleyip yeni projesini açıkladı: Fatih Aksoy'la bir diziye başlıyoruz lakin drama değil  

Similar threads

Vahide Gördüm kanser mi vahide gördüm kanser göğüs kanseri kansermi oldu sıhhat haberleri burada arkadaşlar Adını Feriha Koydum dizisi ve geçmişte Annem adlı dizi ile başarılı oyunculuğuyla izleyiciyi kendisine hayran bırakan Vahide Gördüm kanser riski taşıyor Melek'lerim Vahide Gördüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Vahide Gördüm Adını Feriha Koydum Dizsinin Sezon Finalinde Yer Alacak vahide gördüm haberleri adını feriha koydum Meme kanseri teşhisiyle çare gören ve geçen senden beri Adını Feriha Koydum dizi setinden uzak kalan dizinin başrol oyuncularından Vahide Gördüm, sezon finaliyle ekranlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Vahide Gördüm saçsız kel halinin fotoları vahide gördüm saçsız fotoları vahide gördüm saçsız fotoları vahide gördüm kemoterapi vahide gördüm kanser fotoları ve haberleri burada arkadaşlar Adını Feriha Koydum dizisinden tedavisi için ara veren başarılı usta oyuncu Vahide Gördüm bildiğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Vahide Gördüm açıklama yaptı Göğüs kanserine yakalanan Vahide Gördüm, kamuoyuna tanımlama yaptı 6 ay daha sonra turp gibi olacağım Bir zaman önce göğüs kanseri teşhisi konulan oyuncu Vahide Gördüm, başrol oynadığı ’Adını Feriha Koydum’ dizisinden ve çekimleri süren ’Ayhan Bayan’ filminden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Vahide Gördüm, kemoterapi nedeniyle dökülmeye başlayan saçlarını kestirdi Sette duygusal anlar “Adını Feriha Koydum dizisinin başrol oyuncusu Vahide Gördüm’e 20 Eylül’de göğüs kanseri teşhisi kondu Ünlü oyuncunun hastalığın üçüncü evresinde olduğu ve kanserin lenflere sıçradığı belirlendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt