Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vahide Gördüm Adını Feriha Koydum Dizisinden neden ayrıldı

Vahide Gördüm Adını Feriha Koydum Dizisinden neden ayrıldı
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Vahide Gördüm diziden ayrılıyor mu
Vahide Gördüm diziden niçin ayrıldı
Vahide Gördümün hastalığı ne
Vahide Gördüm kanser mi

Sinema ve Dizi dünyasının en başarılı bayan oyuncularından biri kendimce Vahide Gördüm Dikkatleri başlangıçta Bir İstanbul Masalı dizisiyle çeken Vahide Gördüm son olarak Adını Feriha Koydumdizisinde Zehra Bayan rolü ile alkış topluyordu

Eşi Altan Gördüm meşhur oyuncunun göğsünde bir kiste rastlandığını doktorların fena huylu olmasından endişelendiğini ve pataloji için parça alındığını açıkladı Göğsündeki kistin pataloji raporu sonucu Vahide Gördüm'ün kemoterapi tedavisi görebileceğinide söyleyen Altan Gördüm bu hastalık nedeniyle Ayhan hanımın diziden zoraki olarak ayrılacağını açıkladı

Ünlü oyuncunun eşi Altan Gördüm, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: Maalesef böyle bir şanssızlıkla karşılaştık, huzursuz bir yola girdik Patoloji raporlarının pak çıkmasını ümit ediyoruz Kemoterapi tedavisi görme ihtimali yüksek olduğu için dizi ve sinema çalışmalarına ara verilecek Vahide ile bu güç günleri aşacağız*

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt