Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üzüntülü Facebook sözleri

Üzüntülü Facebook sözleri
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Üzüntülü Facebook sözleri 2019 Facebookta facede, gönül rahatlığı ile ( sözde güvenilirdeuzuntulufacebooksozleri20195c55745152b7epngalt :D:D :D:D :D:D ) paylaşabileceğiniz Süper üzüntülü sözler burada meleklerim Alın kullanınuzuntulufacebooksozleri20195c55745152b7epngalt :D:D :D:D :D:D Ha sırası gelmişken hiç birinizin kederli olmasını istemiyorumda hani olur ya belkide kederli olduğunuz bir gündür ve bunu nasıl açıklama edeceğinizi bilmezsiniz msn yada face iletilerinizde alın ben yerinize yaptımuzuntulufacebooksozleri20195c55745152b7epngalt :D:D :D:D :D:Duzuntulufacebooksozleri20195c5574515c6b3gifalt :dede: :dede: :dede: Üzüntü Sözleri, Karamsar Facebook Sözleri, 2019 Üzüntü Sözleri Üzüntülü ile ilgili Sözler İnanıyorsan savunduklarına,gerisinde duracaksın…gerek yol cellada çıkarıldığında darağacına tabureye sen vuracaksın…! Yaşam yasandığı kadardır Ötesi ya hatıralarda bir iz, veya hayallerde bir umuttur bu defa anladım hüzünlerden bozma mutluluklar yaşıyorum hatırlamaktan korktuğum bütün anılarımı çöpe attım varmı üstüne YAŞAM YALNIZLIKSA VE SEN YOKSAN NEDEN YAŞAYAYIM OYSA sevdiğim ne sensın ne başkası yalnızca benı kendimden daha çok seven bana hissetmeden seni seviyorum demeyecek biri… Bilir misin ne güç nemli gözlerle uyuklamak,dokununca kanayan bir kalp taşımak,hasret batmış gözlerle etrafa görmek ve bilirmisin ne kuvvet bu hayatı sensiz yaşamak Gerçekten inanıp sevseydin beni böyle sabahları beklermiydim hiç?çoktan yanımda olurdun şimdiden…gece 35 nöbetlerine dikmezdin benisensiz kaldığım ilk günden beri içimde bir umut vuslata dairakşamları imzaladım gözyaşlarımla…seni aramıyor seni sormuyorsam bu senden wazgeçtim seslenmek yok…birdaha böyle sevecek olursam bir kalemde silerdim seni… BENİM SEVDİKLERİM BENİ HİÇ SEVMEMİŞLER FAZLA ÜZGÜNÜM yokluğun var sen yoktun vefat geldi ölmedim aşkından hatıra diye göz yaşımı silmedim ben bir sana bir bu şehire gül dedim BELKİDE CAN BEN BU ŞEHRİ GÜLLER İÇİN COK SEVDİM Her sabahleyin doğan günaş bir sabahleyin doğmaz oldu…Elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu…Giderken bıraktığın bütün renkler siyah oldu… hani sevdamızla yeneriz diyorduk herşeyi aşkım…!hani aşarız sorunları diyorduk…!malesef sen bi gururunu yenemedin bana geri dönemedin…! tebessüm eden gözlerim sanmaki bahtiyar,,attığım kahkahalarda binlerce gözyaşı var Ben yıllarımı kaybettim anılarımı yokBen mutluluğu terkettimAcıları yokBen sevgimi yitirdimNefretimi değilBen yaşmayı unuttumSENİ değil  

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt