Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Uzun Evliliğin sırrı

Uzun Evliliğin sırrı
0
296

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Evliliğin uzun sürmesinin sırrı, ''özür dilerim'' ve ''evet hayatım'' sözlerinde yatıyor Dünyanın en uzun evli kalan çifti rekorunun sahibi İngiliz çift Percy ve Florence Arrowsmith, bu başarıyı bir kadeh viski, bir kadeh şeri ve ''özür dilerim, evet hayatım'' ile elde ettiklerini söylediler

1 Haziran 1925'te evlenen ve yarın 80 evlilik yıldönümlerini kutlayacak 100 yaşındaki bayan Florence, BBC'ye yaptığı açıklamada, ''Kutsandığımızı düşünüyorum Birbirimizi hala seviyoruz Bu en önemlisi'' dedi
Florence, ''bunun sırrının ne olduğu'' sorusunu, ''Hiçbir zaman 'özür dilerim'' demekten korkulmaması'' gerektiği biçiminde yanıtladı
''Yatağa hiçbir süre küskün girmeyin'' uyarısında da bulunan Florence, öğlenleri şeri, geceleri viski içmeyi fazla sevdiğini belirtti
Florence'nin 105 yaşındaki eşi Percy de mutlu evliliğinin kendisi açısından sırrının ''Evet hayatım'' olduğunu itiraf etti
Guinness Rekorlar Kitabı'nda, en uzun evli kalan çifti rekorunun yanı sıra en yaşlı evli çifti rekorunun da sahibi olarak yer alan çiftin, 3 çocuğu, 6 torunu ve 9 torun çocuğu bulunuyor *

Similar threads

Evliliğin mutluluk sırrı ortaya çıktı Erkekler için mutlu bir evliliğin sırrının, kendilerinden asgari 5 yaş minik ve akıllı bir kadınla evlenmek olduğu ortaya çıktı Erkekler için mutlu bir evliliğin sırrının, kendilerinden en düşük 5 yaş minik ve akıllı bir kadınla evlenmek olduğu ortaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Yüzyıllık sevda aşk nelere kadiraşk o kadar bişeydirki tarfi olmazallah ömür boyu herkese nasip etsin en azından herkese örnek olan amcayla teyzeyi misal alalım ve aşkla kalalım 1549044771 1549044771 asirliksevda5c548c2776313asirliksevda5c548c2776313 asirliksevda5c548c2776313...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Mutuluğun Sırrı Avucunu açmış kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı. Elli yaslarında gösteren adam, görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere benzemiyordu. Üzerindeki giysiler eski fakat temizdi. Eli yüzü temiz ve sağlıklı görünüyordu. "Sapa sağlam adam gidip çalışacağına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
655
İyi yürüyen evliliklerin sırrı ne? yasemin yalçın aktosun kimdir Birbirinin hayatını kolaylaştıran eşler evliliği daha hoş yürütüyorIzaç, birbirini seven ve anlayan çiftlere rahat için güzel bir paylaşım ortamı Peki iyi bir evliliğin sırları neler? Birbirinin hayatını kolaylaştıran eşler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
İster evli, ister bekar olun MUTLAKA okuyun Bülent, avucunu açmış kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı Elli yaşlarında bildiren adam, görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere benzemiyordu Üzerindeki giysiler eski fakat temizdi Eli yüzü pak ve dinç görünüyordu “Sapa sağlam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,769Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt