Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üzümlü Portakallı Pilav Tarifi Resimli

Üzümlü Portakallı Pilav Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Üzümlü Portakallı Pilav nasıl yapılır
Üzümlü Portakallı Pilav yapılışı

Üzümlü Portakallı Pilav için gerekli malzemeler

2 Su Bardağı Pirinç
1 Su Bardağı Portakal Suyu
1 Nehir Bardağı Kuru Üzüm
40 Gr Tereyağı
1 Tutam Tuzlu



Yapılışı

Pirinci tuzlu sıcak suda 30 dakika bekletin Süzüp birkaç defa yıkayın ve süzün Kuru üzümleri yıkayıp süzünTereyağını tencerede eritin Pirinci ek edip kavurun Portakal suyu, su, üzüm ve tuz ekleyip tencerenin kapağını kapatın Pirinçler suyunu çekene değin kısık ateşte pişirin Portakal kabuğunu ekleyip harmanlayın Ocaktan alıp üzerini kâğıt havlu ile örtün 10 dakika dinlendirip servis tabaklarına paylaştırınEt ya da tavuk yemeğinin yanında sıcak olarak servis yapın *
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt