Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üzümlü Pilav

Hoş geldin! furkanctn tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Üzümlü Pilav
0
35

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
uzumlu-pilav.jpg

Üzümlü Pilav Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 ,5 su bardağı yağ
  • 1 kase pirinç
  • 1 su bardağı üzüm
  • Yarım lt su

Üzümlü Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle üzümlerimizi sıcak su da biraz bekletelim pirinçlerimizi de yıkadıktan sonra yağda güzelcene ķavuralım.
  2. Üzerine tuz ek edelim sıcak suyumuzu ekleyelim kısık ateşte pişirmeye bırakalım mümkünse kapağını hiç açmayın suyunu çekene denk üzümlerimizde süzgeçten geçirelim.
  3. İki yemek kaşığı yağda kavuralım.
  4. Üzümler kızarana kadar kavuralım.
  5. Suyunu çeken pirincimizin ortasını açıp üzümleri dökelim.
  6. Üstünü pirinç le kapatalım.
  7. 2 dakika daha pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun ????????????.
Üzümlü Pilav Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt