Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Üzülmek

Üzülmek
0
353

Similar threads

Rüyada ağlamak canını sıkmak, rüyayı görebilen kişinin, yakın bir zamanda aile hayatında ya da iş hayatında sevineceği bir haber alacağına, bir vakit mutlu bir şekilde yaşayacağına fakat sonra bu durumun başa fena işler açacağına kötüye işaret eder Atılacak adım bir takım kişiler göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Bakınız; Üzüntü Rüyada kederlenmek, keyifle yorumlanir Rüyada baskalarinin karamsar oldugunu bakmak, o yerde sevinilecek bir olayin meydana gelecegine, bir dostunun aglayarak boynuna sarildigini görmek, sevinçli bir haber alacagina; rüyada kendisinin bir durum yüzünden ya da aldigi fena bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Susuyor Gözlerin Evet, susuyor gözlerin, eskisi gibi yok Ayrılık buğusu tütüyor ince ince Gözlerinde gölgeler,, büyüyor,, küçülüyor Artık sevmeyeceğimdiyor Çağrışımlarla aram kötü! Suç diyor, çile diyor, başka birşey demiyor Gölgeler uzuyor kısalıyor,, gözlerin susuyor İçi içini yemek yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Hayal Sokağı Sakinleri Düşümdeki Gezi Oyunlar kayboldular Göz yaşı kuş oldu uçtu ayrı dünyalara Dinlendim,filizlendim Başkaları girmedi hiç hayatıma Üzülmek mi yanlış yoksa sevinmek mi? Ayıramam kendimi kendimden mahsus Uzadı yol,çatallandı Gönlüm bir kuş oldu,hayıflandı Sevgiler yağmur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Bakınız; Arzu Etmek Bir kimsenin rüyada arzularına eriştiğini görmesi veya arzularının yerine getirilmesini istemesi, bütün emellerinin gerçekleşeceğine işarettir Yine rüyada istek edilen şeye kavuşmak, fazla ilme ve*Allahu Teala'ya ulaştıran yola veya helal mala delalet eder Rüya sahibi bekar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt