Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Üzerinde Servetin de Servetini Taşıyor! Tatilde Olan Selin Ciğerci'nin Takılarının Fiyatları Kafaları Yaktı

Üzerinde Servetin de Servetini Taşıyor! Tatilde Olan Selin Ciğerci'nin Takılarının Fiyatları Kafaları Yaktı
0
106

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-7cebf7987dbaa560ef85f47b16d3382b7ceb77d0.jpg

Bu paraları hayalimizde bile göremeyiz arkadaşlar!

“Önerdiğimiz eserleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki ilişkilerden gelir elde edebilir.”

Geçtiğimiz yılın vergi rekortmenleri listesine ismini altın harflerle yazdıran Selin Ciğerci, son periyotta lüks yaşantısıyla oldukça gündem oluyor bildiğiniz üzere.

Yatları, katları, mücevherleri, kıyafetleri, jet skileri... Servetine servet katıyor diyebilir miyiz markasıyla? Kesinlikle!

Şu sıralar Alaçatı tatilinde olan ünlü fenomen, yeniden üstü ve başıyla gündem olmuş.

Üzerinde resmen milyonlar taşıyor!

Şu look'a bakar mısınız... Dolar formunda gezse daha az dikkat çeker!

Dev pırlanta yüzüğü 6 milyon 25 bin lira bedelinde. 

Rolex marka saati de 3 milyon 165 lira.

Ayağındaki Hermes marka terliklerin fiyatı 7 bin lira.

Boynundan hiç çıkarmadığı kolyesi 1 milyon 300 bin lira.

Kolundaki bileklikleri ise şimdi bulamadık!

Daha evvel de takılarıyla gündem olmuştu...

"Hamd olsun çalışıyorum, kazanıyorum, alıyorum. Artık içinizde sallayanlar olacak, öykülerime baksınlar her gün en çok satanlar ortasındayım. Yardımlarımı da yapıyorum çok şükürler olsun." diye açıklama yapmıştı.

Siz ne diyorsunuz bu paralara?

Düşümüzde bile bu paraları göremeyiz gibime geliyor!

Bu ortada... Şayet siz de bu şekil terliklerden, saatlerden, tektaş yüzüklerden hoşlanıyorsanız burada sizin için kusursuz parçalar var! Hem uygun fiyatlı hem de hayli şık!

858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt